maandag, december 4, 2023

IN BEELD: Intents Festival

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Intents Festival

Intents Festival was intens, immens, zonovergoten (en dat na al het noodweer voorafgaand aan het festival), Brabants gezellig, muzikaal uitstekend en qua aankleding idem dito. 

Uitblinken in thematisch werken en vernieuwend zijn, schreven we in aanloop naar Intents Festival in een uitgebreid interview met de organisatie. Het bleek ook dit jaar weer te kloppen. Het (sport)thema ‘It’s all in the game’ was tot in detail verzorgd, met de mainstage als absolute blikvanger. Een groot stadion, compleet met lichtmasten, vlaggen, led-schermen. De magie werd alleen maar groter naarmate het donkerder werd.

>> Zie ook: Intents Festival blinkt uit in thema’s en vernieuwing <<

Podia

Maar ook de andere podia mochten er zijn. ‘Dynamite’ (hardcore) was het domein van de ijshockeyers, ‘Fanaticz’ (raw hardstyle op zaterdag, early hardstyle op zondag) had basketbal als thema, ‘Outrageous! (freestyle) stond in het teken van autosport en de indoor mainstage (hardstyle zaterdag, house zondag) was omgetoverd tot een boksarena.

De vrijdag (voor de diehard feestbeesten op de camping) en zaterdag waren helemaal gericht op de hardere stijlen. Op vrijdag een pre-party in 3 area’s op het festivalterrein, zaterdag ging het los op 7 stages en zondag was een cross-over dag met de hardere stijlen, house en zelfs Nederlandstalige muziek in een heuse kroeg.

>> Zie ook: Rock The House #22 – mix + interview Authentic <<

Als Snollebollekes vervolgens ook nog samen met Mental Theo en Charly Lownoise op 1 podium verschijnt, hoeven we je niet uit te leggen dat het ouderwets Brabants gezellig was op Intents Festival. Hieronder enkele foto’s als bewijs.

Foto’s Intents Festival

Foto’s: Intents Festival 2016 Mediacrew

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Intents Festival 2016

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...