maandag, maart 1, 2021
Home Music House IN BEELD: Jungle Festival 2017

IN BEELD: Jungle Festival 2017

-

Uitverkopen én indruk maken bij je debuut. Jungle Festival was zaterdag 9 september ondanks de wat frisse temperaturen één groot tropisch feest vol warmte, met zowaar nog lekker wat zon ook. Het terrein van De IJzeren Man verkleurde zo tot een heerlijke, kleurrijke mengelmoes. Een beter visitekaartje konden organiserende partijen HERRIE MET GERRIE, Disco Snolly en Rewind zich haast niet wensen. We spoelen dus graag nog even visueel met je terug, met hun eigen fotoselectie. Dit was Jungle Festival 2017:

 

Jungle FestivalJungle Festival

- Advertisement -

HERRIE MET GERRIE, Disco Snolly en Rewind namen ieder een stage voor hun rekening. De 3 area’s van Jungle Festival kregen gestalte in een eigen wereld, van een Amazone-tribe tot een oosterse jungle.

Jungle Festival

Zoals ook uit de foto’s blijkt was er daarbij veel oog voor detail. Er waren dansers, knuffels en decoraties, en haast iedere boom op het terrein was wel onder handen genomen.

>> Zie ook ons interview – Jungle Festival: mooie nieuwe feestmengelmoes in Eindhoven <<

Jungle FestivalJungle Festival

Rewind

Rewind is het frisse r&b-concept uit Amsterdam, dat inmiddels al in 7 steden wordt gehouden, waaronder Den Bosch en Maastricht. Disco werd vertegenwoordigd door het Tilburgse Snolly. Begonnen als het übergezellige feestje van een studentengroep, maar steeds verder uitgebouwd. HERRIE MET GERRIE vertegenwoordigt de house, in de mix met een stukje carnaval.

Jungle Festival

Zowaar liet de zon zich nog lekker vaak zien tijdens Jungle Festival. En toen die eenmaal onder de horizon verdwenen was, namen de kleurige lichten het mooi over voor de avondsferen.

Jungle FestivalJungle Festival

Gerrie, de aap die binnen het concept van HERRIE MET GERRIE zijn jungle heeft moeten ontvluchten omdat alle bomen zijn gekapt, zag dat het goed was. Als het gelijknamige dj-duo deed Gerrie ook nog een duit in het zakje.


Jungle Festival

Meer foto’s op de Facebookpagina van het evenement. Jungle Festival 2018 vindt plaats op zaterdag 8 september 2018.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....