maandag, december 4, 2023

IN BEELD: Loudness

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Loudness

Met carnaval net achter de rug, was het afgelopen zaterdag tijd voor de 6e editie van Loudness in het Klokgebouw in Eindhoven. Het was minder druk dan voorgaande jaren, waarschijnlijk vanwege de vijfdaagse gekte vlak voor Loudness. Het mocht de pret niet drukken, blijkt uit de selectie van deze 10 foto’s. 

Er was namelijk genoeg ruimte om flink los te gaan en dat is waar het bij Loudness toch om draait. Met de line-up was niets mis. Traditiegetrouw staan op Loudness een aantal talenten en dat was in het Klokgebouw niet anders. Nieuwkomers Retaliation (opener hoofdzaal), D-Attack, Apexx, Insidiouz en de Italiaan Unkind kregen van organisator b2s een mooi podium in hun nog prille carrière.

Loudness 2017

Loudness zou niet hetzelfde zijn zonder ambassadeur B-Front. Hij wist met zijn platenkeuze opnieuw het publiek op uitstekende wijze te bespelen. Zo kwam ineens zijn remix van ‘Death of a Demon’ van Frontliner voorbij. Een plaat die lang niet is gedraaid.

Loudness 2017

Ran-D gaat ook na zijn X-Qlusive in volle vaart door en dat was op Loudness te merken. Met een zeer energieke set met tracks als ‘Zombie’, ‘Firestarter’ en ‘No Mercy’.

Loudness 2017

Loudness 2017

Bass Chaserz is een duo om in de gaten te houden. De mannen uit de stal van Nightbreed Records scoorden met ‘Big Dick’ al een hit en ze doen dat opnieuw met ‘Renegades’, een collab met Frequencerz. Dat ze de Endymion remix draaiden van ‘Legends’ van Yellow Claw & Cesqeaux Ft. Kalibwoy was de kerst op de taart.

Loudness 2017

Met de live-act van Titan, The One Who Knocks, en Regain die veel materiaal van zijn nieuwe album ‘Point of No Return’ draaide, was er weinig reden tot klagen in Eindje de gekste.

Loudness 2017

Loudness 2017

Loudness 2017

Loudness 2017

Loudness 2017

Loudness

Alle foto’s vind je in het foto-album.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...