maandag, maart 1, 2021
Home Features IN BEELD: Loudness

IN BEELD: Loudness

-

‘The intensity of sound’ is al jaren het motto van Loudness. Zaterdag bleek opnieuw dat hier niets van gelogen is. Intens was het zeker, hard ging het absoluut. Het Klokgebouw in Eindhoven trilde ouderwets op zijn grondvesten.

Loudness is zo’n feest waar je je shirt voelt trillen door het geluid. Snoeiharde kicks, screeches en kickrolls vlogen door de twee zalen van de oude fabriekshal van Philips. Loudness was stijf uitverkocht en alle bezoekers gingen van 22.00 tot 07.00 uur compleet uit hun plaat. Wat wil je ook met dit beukgeweld?

Het was de vijfde editie van Loudness in het Klokgebouw. Eerlijk, het aftellen naar volgend jaar is al begonnen. Toch moeten we vooral niet vergeten na te genieten van deze legendarische nacht. Dat kan met deze 11 dikke foto’s.

- Advertisement -

Loudness1

Loudness2

Loudness8

Loudness3

Loudness4

Loudness5

Loudness6

Loudness11

Loudness7

Loudness10

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....