maandag, december 4, 2023

IN BEELD: De Microclub in Tilburg en Den Bosch

-

Home » Biki90 » IN BEELD: De Microclub in Tilburg en Den Bosch

In de vroege avond je stapavontuur beginnen en rond middernacht naar huis. Dat idee wint steeds meer aan populariteit, dankzij De Microclub. En het landt ook goed in Brabant, met de afgelopen 2 vrijdagen edities in Tilburg en Den Bosch en binnenkort (als)nog in Eindhoven. Ter napret: een sfeerimpressie van De Microclub in Club Smederij en Café Koudijs, met beelden van Laura Jacobs.

Club Smederij, Tilburg, 28 september

Om 20:00 uur de deuren open, om 21:00 uur volle bak en de benen los. Met dank aan de gratis drankjes die werden uitgedeeld aan de vroegste vogels en aan het duo Relativ, dat met vrolijke, funky house voor de muziek zorgde. De Microclub in Smederij was, net als vorig jaar, een heerlijk vroeg feestje voor de liefhebber op leeftijd.

Of, zoals Microclub-organisator Melvin Bruhn het in ons interview verwoordde: “In de ochtend heb je dan gewoon weer tijd om even lekker te sporten, de stad in te gaan of – misschien heb je ze – iets met je kinderen te doen.”

 

 

 

 

 


Volg TIOH op Facebook:


Koudijs, Den Bosch, 22 september

Een week eerder ging het niet veel anders in het Bossche Café Koudijs. Daar zorgde het deels lokale duo Tunnelvisions voor een fijn feestje op de vroege avond.

“Mensen moeten het gevoel hebben dat ze echt niet alleen op de dansvloer staan wanneer ze vroeg komen”, weet de initiatiefnemer. “We proberen daarom locaties te vinden waar het licht en het geluid ook echt goed zijn. Je moet als je binnen bent echt de tijd vergeten en je in de nacht wanen.”

 

 

 


Meer Microclub

Meer foto’s van De Microclub in Brabant vind je op Facebook.

Erbij zijn op het volgende evenement? De Microclub is er op 6 oktober in Delft, 12 oktober in Arnhem en 9 november in Eindhoven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...