zondag, februari 28, 2021
Home Features IN BEELD: Paaspop 2017

IN BEELD: Paaspop 2017

-

Maar liefst 75.000 mensen bezochten Paaspop afgelopen weekend. Dat is een record voor het festival waar velen het festivalseizoen openen. Omdat het zo’n fijn paasweekend was in Schijndel, blikken we nog een keer terug met 10 foto’s. 

Line-up Paaspop

- Advertisement -

Een berg gouden namen waren verdeeld over 12 stages, waarvan de Elrow dit keer lekker in het midden stond. Aan dance-acts was opnieuw geen gebrek. Speedy J, Joost van Bellen, Joris Voorn, Netsky (live), Ran-D, D-Block & S-Te-Fan en Coone zijn slechts een selectie van het grote aanbod.

Natuurlijk is Paaspop meer dan muziek. In het Paaspop Theatre was volop ruimte voor theater met de musical Watskeburt?! van De Jeugd van Tegenwoordig maar ook met De Corona’s, Guido Weijers en Javier Guzman. Op dit festival ben je eigenlijk nooit uitgedanst of uitgeluisterd.

Paaspop

Join Us

Naast alle muziekacts kon je in de Join Us-area verdwalen tussen de creatieve concepten. Je kon er niet alleen eten en drinken, maar er waren allerlei activiteiten. Chillen in een bak popcorn, levensgroot beerpongen, Jurassic Parkours, Disco Snolly met de roller disco, Highway to Hell en nog meer. Genoeg spelplezier en activiteiten voor een heerlijk paasweekend.

Meer foto’s vind je hier.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....