dinsdag, oktober 3, 2023

IN BEELD: Geniet na van een groots Paaspop 2018 (video)

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Geniet na van een groots Paaspop 2018 (video)

Met een uitverkocht Paaspop in Schijndel werd afgelopen weekend op grootse wijze het festivalseizoen van 2018 afgetrapt. This Is Our House was het hele weekend aanwezig en maakte onderstaande video. Daarin vind je interviews met onder meer The Partysquad, Lucas & Steve, Frequencerz én (camping)gasten. Geniet na van een natte, frisse maar uitermate geslaagde en feestelijke seizoens-ouverture!

 

De opener van het Nederlandse festivalseizoen overtrof zichzelf op vele fronten. Daar kon het wisselvallige weer niks aan af doen. Paaspop 2018 werd, verdeeld over 3 dagen, bezocht door 81.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Onder hen 11.000 kampeerders.

Paaspop telde dit jaar 250 acts op 15 podia en area’s, tientallen foodtrucks met eten uit alle windstreken. Volgens traditie stonden er diverse dance-acts. Klinkende namen daarbij waren onder meer Fatboy Slim, Joris Voorn, Frequencerz, The Partysquad en Lucas & Steve. Daarnaast waren ook acts als Ben Sims b2b Truncate, Colin Benders, FJAAK, Harpoen en Matrixxman van de partij.

Paradise City

De aankleding en verzorging was imposant. Van de Brooklyn Bridge die uitkomt op het verder uitgebreide festivalterrein tot de grootste festival-expositie ooit.

Tot slot, maar niet als minste, was er campingdorp Paradise City. Daarbij vond je als kampeerder een eigen bioscoop en hot tubs op het terrein. Ook omvatte de camping natuurlijk de silent disco. Waar onze verslaggeefster Silvana nog tot de kleine uurtjes mee feestte en afsloot met een puike stagedive.

Paaspop 2018


Paaspop 2018

Meer beelden van Paaspop 2018 vind je via de Facebookpagina van het festival. En hier lees je meer over het festivalseizoen 2018.

Video met dank aan: Red Sun Media, The Jackplug, Paaspop, FlowYo, Gazsinker Food en De Wentelteefjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Het grote afscheidsinterview van Marcel Mingers (Extrema): ‘Solar en XO zullen doorleven’

Met zijn Extrema groeide Marcel Mingers uit tot een van de grondleggers van de Nederlandse dancecultuur. Nu, na 30...