maandag, maart 8, 2021
Home Features IN BEELD: Paperclip Festival 2016

IN BEELD: Paperclip Festival 2016

-

“Anders nog iets?” Dat was de leus van de 8e editie van Paperclip Festival, geheel in het thema supermarkt. Die supermarkt opende op 27 augustus haar deuren en sloot die nog dezelfde dag. Niet getreurd, wij hebben de foto’s nog. Kijk maar eens hoe gezellig een dagje boodschappen doen kan zijn.  

Photo © JoniIsraeli.com
image_7
Maar liefst zeven promofilmpjes werden gemaakt in aanloop van het festival. Alle filmpjes stonden in het teken van de ‘Paperclip supermarkt’. Eigenlijk dus gewoon tegendraads, mensen ontsnappen op een festival graag even aan de dagelijkse sleur. En dan komt Paperclip Festival met een routinematig thema ‘Niet weer de supermarkt in’. Niets bleek minder waar, juist die combinatie werkte perfect voor Paperclip Festival.

Photo © JoniIsraeli.com
image

Thema

- Advertisement -

Hoewel verschillende festivals tegenwoordig op de belevingstour gaan van het surrealistische en het sprookjesachtige, gooide Paperclip het over een andere boeg. Het thema was overal terug te zien. Zo was de mainstage een grote kassa, kon je ‘Het Magazijn’ insluipen voor de fijnere dansplaten, kon je in ‘De Slagerij’ zelf het vlees in stukken hakken, bij Biki90 wasjes draaien en met een sangria in je hand dansen bij Pablo Discobar. Niet alleen de area’s waren in stijl, ook het personeel liep in hun werkkleding rond.
image_5
image_4
Photo © JoniIsraeli.com
Photo © JoniIsraeli.com
image_6

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...