vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Ploegendienst Festival 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Ploegendienst Festival 2019

Voor het best denkbare overwerk moest je afgelopen weekend weer in Breda zijn. Op PLOEGENDIENST Festival was voldoende ruimte om extra uren te maken op de dans- annex werkvloer. Rondom de Galderse Meren deed ook het weer lekker mee. Deze editie betekende alweer het 5-jarig jubileum. In deze IN BEELD voorzien we je van een aantal zomerse festivalbeelden, geschoten door Tom Doms

 

PLOEGENDIENST Festival krijgt – op het door de organisatie betreurde incident bij een tokkelbaan na – ook dit jaar de bezoekers weer warm met de fijnste techno- house- en discomuziek. En met een thema dat – letterlijk en figuurlijk – werkt.

De organisatie had ook dit jaar weer een mooi programma samengesteld. Op de line-up stonden onder andere Lövestad, Surgeon en ROD. Daarnaast was ook een aantal puike hostings aanwezig. Onder meer Planet Disco, Smèrrig, Tri Poloski en Herrie met Gerrie vulden de werkvloer.

Volgende dienst

Na de zomereditie kunnen alle collega’s weer uit gaan kijken naar het koude broertje van PLOEGENDIENST. Dat heeft de afgelopen twee jaar ook een Winterfestival gehad. De datum daarvan moet nog worden aangekondigd.

Voor die tijd doet PLOEGENDIENST nog wel een hosting op Solar Weekend 2019.

Onderstaand vind je het beeldverslag van de vijfde editie van PLOEGENDIENST Festival.

bezoekers ploegendienst festivalterrein ploegendienst festivalterrein ploegendienst podium ploegendienst ploegendienst dj ploegendienst festivalterrein podium bezoeker ploegendienst


PLOEGENDIENST Festival

Volg de Facebook-pagina voor het volledige foto-album en de laatste nieuwtjes. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...