vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Pussy lounge Wintercircus 2017

-

Home » Robin Riccio » IN BEELD: Pussy lounge Wintercircus 2017

Nog voordat het festivalseizoen officieel is begonnen, ligt het eerste festival weer achter ons. Het Pussy lounge-circus streek afgelopen zaterdag neer op Aquabest voor de traditionele outdoor wintereditie: Pussy lounge Wintercircus. Koud was het allerminst, getuige ook deze 10 fijne plaatjes.

Op Pussy lounge gaat het er altijd heet aan toe. Bloedmooie danseressen, bouncy beats, zwaar beladen confettikanonnen, opblaasattributen en een hoop gekkigheid in en rond de dj-booth. Kijk er ook niet gek van op als Darkraver of Ruthless in een gek pak op het podium verschijnen of zelfs het publiek in gaan.

De Olympische gedachte van deze editie was min of meer ‘Erbij zijn is meemaken’. Naast de gecontroleerde chaos in de grote festivaltent, waren er buiten talloze winteractiviteiten te doen. Je kon met een slee van een schans, een duik nemen in een heerlijke hot tub of ouderwets hossen in een Après Skihut. Ook dat is Pussy lounge.

Pussy lounge

Pussy lounge

Pussy lounge

Pussy lounge Wintercircus

Nog meer nagenieten? Kijk hier voor het volledige album.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...