zaterdag, december 2, 2023

IN BEELD: Rebirth Festival 2017

-

Home » Genres » Hardstyle » IN BEELD: Rebirth Festival 2017

De kop is eraf. Het festivalseizoen is begonnen! De eer was afgelopen weekend aan Rebirth Festival, dat voor de 9e keer werd georganiseerd op festivalterrein de Raamse Akkers in Haaren. Het weer was fantastisch, met zeker op zondag zomerse temperaturen. We konden ons geen betere start van het buitenseizoen wensen. Een beeldverslag. 

De groei van Rebirth Festival was duidelijk te zien. Het terrein was ten opzichte van vorig jaar uitgebreid en op zaterdag was er ook een extra stage. De 1e dag sloegen de hardere stijlen de klok. Hardstyle, early hardstyle, raw hardstyle, freestyle en een talentstage. Er was keuze genoeg.

Rebirth Festival 2017

Rebirth Festival 2017

Blikvanger

De podia waren fraai aangekleed, met de mainstage als absolute blikvanger. De stage liep door tot achter in de tent en dat kwam de totale beleving alleen maar ten goede kwam. Muzikaal gezien waren er hoogtepunten genoeg. Fijne setjes waren er onder anderen van Cyber & Sound Rush, Bass Modulators, Crypsis, Deepack, Dozer en Slim Shore.

Rebirth Festival 2017

Zondag stond vooral in het teken van de primeur van Beyond Reality, de nieuwe show van B-Front. We schreven er vooraf uitgebreid over in een tweeluik. Muziek, beeld en licht smolten samen tot een unieke show, waarin door de projecties (o.a. een pratend hoofd) duidelijke interactie was met het publiek. De show werd na afloop door het publiek beantwoord met een ovatie.

>> Zie ook: Beleef B-Front tijdens Beyond Reality #2: stress en spanning <<

Rebirth Festival 2017

Rebirth Festival 2017Rebirth Festival 2017 Rebirth Festival 2017 Rebirth Festival 2017 Rebirth Festival 2017

En dan nog dat weer. Zaterdag was het met een temperatuur van 15-16 graden en geregeld zon al prima festivalweer. Een dag later deed de temperatuur er nog een schepje bovenop. Een strakblauwe lucht en het kwik dat boven de 20 graden steeg, gaven de start van het festivalseizoen een gouden randje.

Rebirth Festival 2017Rebirth Festival

Het album van dag 1 vind je hier en van dag 2 hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid

REBiRTH Festival keerde het weekend van 8 t/m 10 april, na twee geannuleerde edities, terug naar de Raamse Akkers...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....