woensdag, oktober 4, 2023

IN BEELD: Reverze 2019 – Edge of Existence

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Reverze 2019 – Edge of Existence

Voor de IN BEELD van deze week steken we de landgrens over naar onze zuiderburen. Naar Antwerpen wel te verstaan. Op de oevers van de Schelde dreunden de klanken van ’s werelds beste hardcore- en hardstyle-artiesten door het Sportpaleis. Het volledig uitverkochte ‘Reverze 2019 – Edge of Existence’ mocht afgelopen weekend 20.000 fanatieke fans in deze anders toch al imposante evenementenhal verwelkomen. 

 

Voor de 14e editie van Reverze werd groots uitgepakt. Naast het programmeren van vele grote namen binnen de hardere genres, kreeg Bass Events het voor elkaar om het publiek een aantal primeurs voor te schotelen.

Een daarvan was het optreden van D-Block & S-te-Fan. Met ‘Ghost Stories’ stonden zij voor het eerst in hun carrière als live-act op het podium.

In Antwerpen stonden verder onder anderen Headhunterz, Brennan Heart, Gunz For Hire, Radical Redemption en Sefa op het affiche. Het hieronder getoonde beeldverslag – uit het archief van Bass Events – is verzorgd door Michel van Rossum.

Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019

 


Meer foto’s van Reverze?

Bekijk ze hier, in het volledige foto-album van Reverze op Facebook.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...