vrijdag, april 23, 2021
HomeFeaturesIN BEELD: Reverze 2019 – Edge of Existence

IN BEELD: Reverze 2019 – Edge of Existence

-

Voor de IN BEELD van deze week steken we de landgrens over naar onze zuiderburen. Naar Antwerpen wel te verstaan. Op de oevers van de Schelde dreunden de klanken van ’s werelds beste hardcore- en hardstyle-artiesten door het Sportpaleis. Het volledig uitverkochte ‘Reverze 2019 – Edge of Existence’ mocht afgelopen weekend 20.000 fanatieke fans in deze anders toch al imposante evenementenhal verwelkomen. 

 

Voor de 14e editie van Reverze werd groots uitgepakt. Naast het programmeren van vele grote namen binnen de hardere genres, kreeg Bass Events het voor elkaar om het publiek een aantal primeurs voor te schotelen.

- Advertisement -

Een daarvan was het optreden van D-Block & S-te-Fan. Met ‘Ghost Stories’ stonden zij voor het eerst in hun carrière als live-act op het podium.

In Antwerpen stonden verder onder anderen Headhunterz, Brennan Heart, Gunz For Hire, Radical Redemption en Sefa op het affiche. Het hieronder getoonde beeldverslag – uit het archief van Bass Events – is verzorgd door Michel van Rossum.

Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019Reverze 2019

 


Meer foto’s van Reverze?

Bekijk ze hier, in het volledige foto-album van Reverze op Facebook.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...