dinsdag, februari 27, 2024

IN BEELD: St8ment presents Titan: The One Who Knocks

-

Home » Algemeen » IN BEELD: St8ment presents Titan: The One Who Knocks

Titan klopte afgelopen zaterdag op de deur van de Effenaar in Eindhoven. De eerste editie van St8ment na de zomer draaide helemaal om deze grote meneer uit de stal van Fusion Records. Naast Titan zelf, draaiden ook Nightfall, Sub Zero Project, Thera en Jason Payne. Dat resulteerde in een energiek, hard avondje. 

In de partytips van oktober (hardstyle/hardcore) schreven we dat het een knallende avond zou worden. Dat bleek eens te meer in de Effenaar. Nightfall had de eer het bal te openen. Tegen het einde van zijn set liep de zaal lekker vol en was iedereen goed opgewarmd voor Sub Zero Project.

Dit talentvolle, jonge duo heeft nu al een zeer eigen, herkenbare sound. Ze draaiden o.a. hun remixes van Rockstar (Frequencerz), The Wave (VINAI), de collab met Sub Sonik (Headbanger) en de solotracks Let The Pistol Go en Funky Shit.

St8ment

Thera nam het stokje vervolgens over. Wie hem vaker heeft zien (en horen) draaien weet dat Thera eigenlijk een synoniem voor energie is. Amper 10 seconden na het instarten van zijn openingsplaat stond mister Theracords al op de dj-booth. De Limburger bracht dit jaar zijn nieuwe album The New Era uit. Op St8ment draaide hij veel materiaal van dat album, waaronder Starfleet.

St8ment

Getting Off!

Tussen 2 en 3 uur was het de beurt aan Titan. Het werd een set met een mooie combinatie tussen nieuw en ouder materiaal van hem. Hoogtepunt was opnieuw Getting Off, de collab met Frequencerz. Een track die vorig explodeerde en nog altijd een 100% garantie is op feest.

St8ment

St8ment

St8ment

St8ment

St8ment

Na de set van Titan mocht Jason Payne het karwei afronden. Het was de kers op de taart van een ouderwets gezellige intieme hardstyleparty.

St8ment

St8ment

St8ment

Alle foto’s zijn hier terug te vinden. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in maart: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

21×2021: het jaar van Nightcraft

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...