donderdag, oktober 5, 2023

IN BEELD: STRAF_WERK Klokgebouw 2017

-

Home » Genres » Techno » IN BEELD: STRAF_WERK Klokgebouw 2017

Er was niets gelogen van het feit dat STRAF_WERK zich wilde overtreffen bij de terugkeer in het Eindhovense Klokgebouw. We spoelen nog even visueel terug naar een geslaagde 2e editie.

Twee zalen gevuld met feestend publiek. De mainstage onder een hemel van led-schermen, in horizontale banen door de zaal verwerkt. Een kleine zaal waarbij de lasers niet op zes handen te tellen waren. Het zag er allemaal weer dik in orde uit.

STRAF_WERK 2017

Muzikaal sprong vooral Pan-Pot eruit, met een ijzersterke set vol met beukende techno, waar af en toe een melodieuze plaat tussen zat. In de tweede zaal stond Sidney Charles lekker te grooven. De Sluwe Vos zocht af en toe het randje op met aparte breaks en frisse drums in de platen.

STRAF_WERK 2017

In de grote zaal werd er muzikaal opgebouwd. Dit gebeurde met de diepe donkere tech platen van Mind Against via de Duitse platen van Damian Lazarus naar Seth Troxler. Troxler experimenteerde er volop op los en ging zwaar de diepte in met breakbeat tracks. De zaal zakte wat in, maar toen was daar Pan-Pot.

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK

Het was een meer dan geslaagde editie van STRAF_WERK in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer foto’s van Tim Buiting vind je op Facebook.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...

ADE 2021: De glorieuze comeback van de nachtcultuur – in een dagjas

De aanloop naar het 25e Amsterdam Dance Event ging met houterige pasjes. Maar wie de balans opmaakt na een...