zondag, oktober 1, 2023

IN BEELD: STRAF_WERK in het Klokgebouw Eindhoven

-

Home » Biki90 » IN BEELD: STRAF_WERK in het Klokgebouw Eindhoven

Met een indrukwekkende show en productie en een muzikaal verhaal om bij te watertanden was het geen straf om afgelopen zaterdag het debuut van STRAF_WERK in Eindhoven bij te wonen. Een beeldverslag met foto’s van Tim Buiting.

 

STRAF_WERK streek neer in het Klokgebouw voor de grootste indoor editie tot nu toe van dit Amsterdamse party-concept. De line-up loog er niet om: onder anderen Joris Voorn, Kölsch en Âme (live) waren van de partij.

STRAF_WERK

STRAF_WERK

In de prachtig aangeklede hoofdzaal, vol indrukwekkende visuals, ontvouwde zich een nacht voor muzikale spanning. Van de beproefde back-2-back Lucky Done GoneWill Oirson, langs de oorstrelende, orkestrale klanken van Âme, via steeds rakere klappers van Agoria en Joris Voorn naar de grote apotheose van de grote man met de hoed, Kölsch.

 

STRAF_WERK

STRAF_WERK

In de kleinere bijzaal, in een pompende dampkring vol rook waar het geluid niet altijd even fijn stond afgesteld, regeerde de house-sound, met onder meer ANOTR, Route 94 en De Sluwe Vos.

De avond maakte deel uit van een ware dubbelklapper van STRAF_WERK. De avond ervoor begon een weekender in Amsterdam met een editie in de Scheepsbouwloods.

STRAF_WERK

STRAF_WERK

STRAF_WERK

STRAF_WERK

STRAF_WERK

STRAF_WERK

Foto’s STRAF_WERK

De foto’s zijn gemaakt door Tim Buiting Photography & Film. Het volledige album vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

ADE 2021: De glorieuze comeback van de nachtcultuur – in een dagjas

De aanloop naar het 25e Amsterdam Dance Event ging met houterige pasjes. Maar wie de balans opmaakt na een...

Eendaagse festivals ontvangen max. 750 bezoekers: messteek in de rug van organisatoren

Maandag 2 augustus heeft het kabinet een beslissing genomen over de eendaagse festivals deze zomer. Eigenlijk zou het...