dinsdag, april 20, 2021
HomeFeaturesIN BEELD: Subquake met Pendulum en Delta Heavy in 013

IN BEELD: Subquake met Pendulum en Delta Heavy in 013

-

Voor de liefhebbers van keiharde drum & bass was het smullen afgelopen zaterdag. Eén van de grootste acts binnen het genre mocht het podium in 013 beklimmen: Pendulum. Ondersteund door de mannen van Delta Heavy werd het Tilburgse poppodium door de Australiërs op stelten gezet. In de IN BEELD van deze week featuren we dan ook dit heerlijke feestje. 

 

Eerder blikten we met Delta Heavy al vooruit naar deze avond. De mannen kregen een prachtig podium om hun album aan de fanatieke bass heads in Tilburg te laten horen. Naast Delta Heavy en Pendulum mochten ook 1991, Zombie Cats en French II hun kunsten achter de decks laten zien. Beelden van deze nacht zijn geschoten door Tom Heuijerjans.

- Advertisement -

 

Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013Subquake Pendulum dj set 013


Subquake heeft bekendgemaakt om op 5 oktober weer terug te keren in 013. De ”back after summer”-editie zal de zomer van 2019 uitzwaaien. Check de eventpage voor meer informatie.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

538 Oranjedag afgelast, gemeente Breda geeft geen vergunning

538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente heeft de vergunning voor het evenement ingetrokken, als reactie op...

Dutch Dance University terug als 2-daagse conferentie: Diverse experts delen hun kennis

Donderdag 22 en vrijdag 23 april is de tweede editie van Dutch Dance University. Deze gratis bij te wonen...