vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Trailerfest: “Wat een kutfeest, volgend jaar weer!”

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Trailerfest: “Wat een kutfeest, volgend jaar weer!”

Het beloofde een een waardeloos feest te worden. Uiteindelijk werd die belofte, als we de foto’s moeten geloven, toch niet helemaal waargemaakt. We gaan nog even terug met de beelden naar dit weekend in Breda: Trailerfest 2019.

De verzameling trailers met daartussen de podia stond tijdens het weekend officieel voor het tweede jaar in het Bredase Breepark. Oplettende bezoekers van Ploegendienst eerder dit jaar hebben ook al hartelijk kennis kunnen maken met het trashy camperfestival.

Organisatoren Tijn Kapteijns en Billy Zomerdijk legden al eerder uit aan This Is Our House: “We halen al het pretentieuze eraf en keren terug naar de basics.” Dat betekent: even geen populaire headliners en gelikte aftermovies. Bezoekers mochten foute namen, georganiseerde chaos en extra veel processierupsen verwachten. “We roepen regelrecht dat mensen thuis moeten blijven – en verkopen er vervolgens kaarten op.”

Voor wie het wel gelukt is om thuis te blijven schoot Rosa Meininger in ieder geval de foto’s tijdens Trailerfest 2019. Check hieronder de beelden. En gelukkig kunnen we volgend jaar weer lekker thuisblijven voor Trailerfest 2020.

Schultenbräu

Toilet Trailerfest

publiek Trailerfest

publiek

bier Trailerfest

podium Trailerfest

crowd Trailerfest

make-up

food corner Trailerfest

bezoeker Trailerfest

crowd

avond Trailerfest

bar Trailerfest

crowd Trailerfest

mc

18+

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...