vrijdag, juni 18, 2021
HomeFeaturesIn Beeld: Vroeg Pieken bij Club Smederij

In Beeld: Vroeg Pieken bij Club Smederij

-

Het clubseizoen is zo goed als van start. Terwijl ‘s-nachts feesten in de winter eigenlijk de norm is, denken ze daar bij Vroeg Pieken toch net even anders over. Afgelopen vrijdag gingen de deuren van Club Smederij alweer om 19:55 open.

Het clubconcept van deze drie Tilburgse creatievelingen dat wordt gevierd bij Club Smederij kiest voor de (vroege) vrijdagavond als piekmoment. Tussen vijf voor acht ‘s-avonds en vijf over half een ‘s-nachts is publiek welkom op de Spoorzone. Om vroeg te dansen op ‘van disco tot pop, van salsa tot hiphop’. Welke muziek er in de avond wordt gedraaid, dat mag het publiek zelf bepalen. Verzoekjes mogen echter alleen via deze pagina worden ingediend – niet op de avond zelf.

Het duurt nog even, maar op vrijdag 20 december viert Vroeg Pieken haar eerste verjaardag tijdens de Vroeg Pieken 1 Year Party in de Tilburgse club. check deze pagina voor meer informatie. En ga hieronder nog even terug met de foto’s van Camiel van de Wijdeven (Clear Fotografie).

- Advertisement -

Vroeg Pieken spots

Vroeg Pieken confetti

Vroeg Pieken vrienden

Vroeg Pieken discobal

Vroeg Pieken dans

Vroeg Pieken publiek

Vroeg Pieken dansen

Vroeg Pieken foto

Vroeg Pieken partypic

Vroeg Pieken handen

Vroeg Pieken crowd

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...