vrijdag, februari 23, 2024

IN BEELD: Vroeger Was Alles Beter 2017

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Vroeger Was Alles Beter 2017

Vroeger was alles beter. Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was. Vroeger, toen er geen splitsing was tussen euforisch en raw. We verlangen vaak terug naar die mooie tijd. Dat kon op zaterdag 18 februari, op de eerste, uitverkochte editie van Vroeger Was Alles Beter in Den Bosch. Wij blikken op donderdag vaak terug naar het afgelopen weekend. Dat doen we nu ook, met 10 foto’s (Tessa van Nuland Fotografie) van toen het weer even beter was dan nu.


Nostalgie

De eerste tracks, je allereerste feestje: je herinnert ze nog als de dag van gisteren. Die nostalgie is vandaag de dag vaak de drijfveer om naar feesten te gaan. Early hardstyle lijkt populairder dan ooit. Dat was voor Vroeger Was Alles Beter reden om flink uit te pakken.

Hier stonden de dj’s van het eerste uur. Ran-D, Tatanka, Tuneboy, Technoboy, Scope DJ, Josh & Wesz, The Pitcher, Zany en D-Block & S-te-fan zijn slechts een greep uit de line-up.

Vroeger Was Alles Beter was een indoorfeest met festivalseizoentijden. Om 14.00 uur liepen de eerste liefhebbers naar binnen. Toen Ran-D afsloot, was het buiten allang weer donker.

Het hele fotoalbum vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Afteren met Huisgenoten: Dit zijn onze hardstyle hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute hardstyle hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog één...