maandag, december 4, 2023

IN BEELD: WE ARE ELECTRIC Weekender 2018

-

Home » Cooperated Souls » IN BEELD: WE ARE ELECTRIC Weekender 2018

Een prachtig sprookjesbos, heerlijk festivalweer, cutting edge elektronische muziek tot diep in de nacht en een fijn publiek. WE ARE ELECTRIC Weekender hield afgelopen weekend zijn eerste editie op de nieuwe locatie Velder Woods, bij Boxtel. De nieuwe locatie is spannend, maar uiteindelijk een groot succes. We spoelen even terug met een selectie beelden van WAE’s fotografenteam. Bijdragen van Tom Doms, Bart Heemskerk en Coen van Tartwijk.

Met waanzinnige lichtshows, het nachtprogramma en liveshows van grote artiesten weet We Are Electric binnen drie dagen zo’n 53.000 bezoekers binnen te halen. 14.500 van die bezoekers blijven er zelfs voor overnachten op WAE’s nieuwe campingterrein in de Velder Woods.

Line-up

De line-up liegt er dan ook niet om tijdens deze editie. Denk even aan een propvolle mainstage met headliners zoals Justice, The Prodigy, Martin Garrix en Lost Frequencies (die een hele verdienstelijke invalbeurt maakt voor een verhinderde Eric Prydz). Verder zorgen bijvoorbeeld Flux Pavilion, San Holo en Netsky voor overvolle tenten. En Nederlandse collectieven zoals Rewind Amsterdam, Herrie Met Gerrie en Biki90 zorgen voor de perfecte sfeer in de hoeken van het terrein in Velder.

Terwijl we met de foto’s nog even nagenieten blikt We Are Electric alweer vooruit naar het volgende feestje: de indooreditie. Op 10 november keert de organisatie weer terug naar het Klokgebouw in Eindhoven. Over de line-up volgt binnenkort meer nieuws.

WE ARE ELECTRIC WE ARE ELECTRIC WE ARE ELECTRIC WE ARE ELECTRIC

WE ARE ELECTRIC

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...