zondag, oktober 1, 2023

IN BEELD: Winter Park Festival 2018 op Aquabest

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Winter Park Festival 2018 op Aquabest

Als recreatieterrein Aquabest volstroomt met skimutsen, -brillen en confetti, weet je dat Winter Park Festival is losgebarsten. De knusse feesttenten zorgden zaterdag 24 november weer voor een warme sfeer in koude tijden. De temperaturen rezen de pan uit met headliners als Mark With A K, Billy The Kit en Michel de Hey. We spoelen nog even terug met een beeldverslag!

 

Het 5 area’s tellende Winter Park Festival biedt een breed scala aan muziekstijlen. Hardstyle en freestyle maken vooral de dienst uit, maar er was ook plek voor guilty pleasures en 90’s en 00’s hits.

Voor een flinke scheut nostalgie gaat de aandacht uit naar Yes-R, wiens show erg druk bezocht wordt. Technoliefhebbers kunnen terecht bij Kletskoek. En waar je ook komt, overal word je bedolven onder feestmuziek.

Al met al is Winter Park een garantie voor een bonte en uit de hand gelopen boel. Er was tussen de bedrijven door ook nog tijd om foto’s te schieten. Fotografen Jason Setzer en Maurice Vinken zijn nog altijd de confetti uit hun cameralens aan het halen.


Meer Winter Park Festival

Voor meer foto’s zie de Facebookpagina.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....