donderdag, november 26, 2020
Home Music House IN BEELD: WiSH Outdoor 2017

IN BEELD: WiSH Outdoor 2017

-

Een prachtig weekend met uiteindelijk nog prima weer. Graag spoelen we met je terug naar WiSH Outdoor, dat afgelopen weekend (bijna) helemaal regenvrij was. Zondag deed zijn naam eer aan, regen was er op de andere dagen slechts mondjesmaat en de temperatuur was om van te genieten. Een legertje topnamen zorgde voor veel dansjes door jong en oud, want de zondag stond in het teken van familie. Hier een selectie van 10 prachtige foto’s van de 11e WiSH Outdoor.

 

- Advertisement -

WiSH Outdoor vierde vorige jaar haar 10e  verjaardag. Die werd geplaagd door een plens water, wat het terrein een stuk moeilijker begaanbaar maakte – alhoewel het weekend meer dan geslaagd was.

Dit jaar werden extra voorzorgsmaatregelen genomen zodat de regen eigenlijk geen kans meer op hinder zou maken. Het weer was uiteindelijk prima, kleine (miezer)buitjes kietelden de vrijdag en begin van de zaterdag maar toen brak de zon door en de heel zondag was overgoten met zonnestralen.

>> Zie ook: WiSH Outdoor goed voorbereid op alle weersomstandigheden <<

Thema

Het thema van dit jaar: Adventures of the Sea. Dit werd grootst aangepakt, de Mainstage was een waanzinnige, gekapseisde piratenboot, de hardstylestage een enorme krab met twee grote pincers. Verder waren er drie overdekte stages en verschillende randactiviteiten.

Een waar leger van artiesten trad op, verspreid over verschillende dagen en stages, met o.a. Steve Angello, Laidback Luke, Firebeatz, Warface, Gunz for Hire, Spitnoise, Showtek, De Jeugd van Tegenwoordig, Ummet Ozcan, Lucas & Steve, Broederliefde, Sander van Doorn en nog veel meer.

>> Zie ook: WiSH Outdoor denkt groot maar blijft bakermat trouw <<

Meer foto’s van WiSH Outdoor

Alle foto’s vind je hier.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...