donderdag, december 7, 2023

Intents Festival: 6 artiesten over hun superhelden

-

Home » Algemeen » Intents Festival: 6 artiesten over hun superhelden

Calling all Superheroes! Van 31 mei tot en met 2 juni staat op Intents Festival in Oisterwijk het thema ‘superhelden’ centraal. Welke toverkrachten zouden sommige artiesten wel willen hebben? Wie is hun superheld? En waarnaar kijken ze het meeste uit op Intents Festival 2019? We vroegen het aan 6 acts, onder wie Sub Zero Project en D-Sturb.

 

Sub Zero Project

Sub Zero Project Intents

Welke superheld zouden jullie voor één dag willen zijn? Waarom?

Thomas: “Doe mij maar Superman. Dat blijft eigenlijk de all time superheld toch? Plus dat ik zodoende ook binnen no time vanuit huis naar een optreden kan reizen. Scheelt weer een hoop tijd.”

Nigel: “Dan ga ik voor Iron Man. Ik besef soms nog steeds niet goed op welke plekken in de wereld wij allemaal komen door onze muziek. Maar eerlijk gezegd kijk ik af en toe wel een beetje op tegen de lange vluchten. Het kan soms pittig zijn. Als ik dan binnen 10 minuten bij het hotel zou kunnen zijn, dan teken ik ervoor, haha!”

 

Welke battle zouden jullie nog willen zien in de hardstyle-scene?

Beiden: “Wij hebben zelf eigenlijk al met best veel verschillende collega’s on stage gestaan in onze carrière. Maar we zouden graag nog een keer een set draaien met D-Block & S-te-Fan. We hebben op Qlimax samen heel kort op het podium gestaan tijdens de première van het nummer ‘Darkest Hour (The Clock)’. Op dat moment was de onderlinge chemie wat ons betreft overduidelijk aanwezig en daarnaast ‘blend’ onze muziek goed samen.”

We staan tweemaal geprogrammeerd en beide keren wordt gewoon knallen

“D-Block & S-te-Fan zijn de laatste tijd echt ontzettend lekker bezig. Vroeger maakten ze al vette platen, maar tegenwoordig lijkt het wel alsof zonder moeite de ene hit na de andere uit hun studio komt rollen. Wij hopen dus ooit nog samen met ze op een dik feest te staan!”

 

Wat kunnen we van jullie verwachten op Intents Festival?

“We staan twee keer geprogrammeerd en beide keren wordt gewoon knallen. Vrijdag staan we samen met Marco (Phuture Noize. red.) op de pre party en ja, met Marco draaien is altijd vet! Onze sounds verschillen best veel van elkaar, maar toch gaat de combinatie elke keer goed. Zaterdag staan we solo op de mainstage en daar gaan we sowieso al het nieuwe ‘Contagion’-materiaal loslaten én gaan we zeker wat nieuwe tracks laten horen!”

 

Waar kijken jullie het meeste naar uit tijdens de aankomende editie?

“Zonder twijfel naar het moment dat wij het anthem voor het eerst kunnen draaien op Intents Festival. De pre party op vrijdag is het perfecte moment om ‘Heroes of the Night’ direct door de speakers te blazen. We zijn enorm trots op hoe de plaat met Jorrit (D-Sturb) uiteindelijk heeft uitgepakt dus wij kunnen niet wachten om het anthem voor het eerst op het festival zelf te draaien!


D-Sturb

D-Sturb Intents

Als je zelf één superkracht zou mogen bedenken, welke zou dat dan zijn?

“Teleporteren denk ik. Scheelt aardig wat vlieguurtjes, haha.”

 

Wie is jouw eigen superheld?

“Wim, mijn kat. Helaas is hij een tijdje terug overleden maar het was een superheld in hart en nieren.”

 

Wat kunnen we van jou verwachten op Intents Festival?

“Ik draai op vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag solo, zaterdag The Next Level live en zondag samen met Radical Redemption. Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen, vooral voor m’n live-act. Ik zal alles uit de kast trekken om dit een onvergetelijke ervaring te maken voor zowel mezelf als het publiek. Be there!”

 

Wat maakt Intents Festival speciaal voor jou?

“De hele vibe is fantastisch. Het is een groot festival maar nog steeds hangt er een gezellige sfeer. Buiten dat zijn de stages, show en aankleding van het festival naar mijn mening next level. Intents staat hoog in mijn rijtje van favoriete festivals.”


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


 

MC Da Syndrome

MC Syndrome Intents

Welke superheld zou jij voor één dag willen zijn? Waarom?

“Spiderman. Een beetje slingeren door de straten van New York, fantastisch! Al zal ik dan eerst mijn hoogtevrees moeten overwinnen.”

 

Als je zelf een superkracht zou mogen bedenken, welke zou dat dan zijn?

“Ik zou wel eens willen weten wat vrouwen denken.”

 

Waar kijk jij het meeste naar uit tijdens de aankomende editie?

“Allereerst wil ik zeggen dat ik het enorm waardeer dat de organisatie mij jaar op jaar weer de kans geeft om deze stages te mogen hosten. Mainstages zijn zeker wel een dingetje en helemaal bij dit festival. Het enthousiasme van het publiek is gewoon buiten proporties en dan overdrijf ik echt niet. Vrijdag is altijd de bom, zaterdag is waanzinnig en om dan op zondag nog even te mogen proeven van die übervette mainstage. Tja, geweldig toch?”

 

Omschrijf Intents Festival in 3 woorden

“Uniek, superieur en schitterend!”


Demi Kanon

Demi Kanon

Welke superheld zou jij voor één dag willen zijn? Waarom?

“Spiderman. Dat wilde ik vroeger als klein jongetje al een keer. Ik was hier toen al een groot fan van. Ik heb alle films gezien en alle games gespeeld! Het leek me tof om zo op die manier door de steden heen te vliegen!”

 

Wie is jouw eigen superheld? 

“Dit zijn natuurlijk de jongens die hardstyle groot hebben gebracht: Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers.”

 

Wat maakt Intents Festival bijzonder voor jou?

“Vanaf de eerste keer dat ik daar kwam was ik direct verkocht. Het heeft iets anders dan andere festivals. Het weer is altijd goed, de muziek, de mensen; gewoon het totaalplaatje! Dit is nu de 3e keer dat ik Intents Festival meemaak. Ik ben erg benieuwd naar dit jaar.”

 

Waar kijk jij het meeste naar uit, aankomende editie?

“Ik denk zelf de pre-party. Die heb ik nog nooit meegemaakt. En aangezien ik zelf ook groot fan ben van DBSTF, vind ik het juist gaaf dat ik daar mag draaien. Natuurlijk kijk ik ook erg uit naar zaterdag. Voor mijn gevoel wordt m’n fanbase steeds groter en ik heb echt het gevoel dat mensen voor mijn muziek komen.”


Bass Chaserz

Bass Chaserz Intents

Wie is jouw eigen superheld? 

“Christiano Ronaldo! Wat een eindbaas is dat. Wat die man voor elkaar krijgt met een bal en alles eromheen… Dan ben je voor mij een superheld.”

 

Wat kunnen we van jou op Intents Festival verwachten?

“Zoals altijd een flinke bak energie, snelle edits en wat nieuw werk. Fanaticz staat erom bekend dat er flink geramd wordt, dus ik zal samen met Deetox voor vuurwerk gaan zorgen. Mocht je trouwens op de zondag een kaartje hebben voor de poolparty, drink dan niet teveel op zaterdag!”

 

Omschrijf Intents in 3 woorden.

“Groots, dedicated en INTENTS!”

 

Waar kijk jij het meeste naar uit, aankomende editie?

“Uiteraard naar het optreden samen met Deetox. Ik heb al eens eerder met Diana opgetreden en dat was AAN! Onze collab ‘Breaking Barriers’ is net gereleased dus ik kan niet wachten om samen de Fanaticz-stage vakkundig af te breken. Ook de poolparty gaat zondag gegarandeerd een feestje worden!”


Jason Payne

Jason Payne Intents

Welke superheld zou jij voor één dag willen zijn? 

“Deadpool. Hoe leuk zou het zijn om een dag lang onsterfelijk te zijn en gewoon zonder parachute uit een vliegtuig te kunnen springen, armen te verliezen die weer aangroeien en dat soort dingen. Ik denk alleen niet dat ik in zo’n strak pakje pas!”

 

Wie is jouw eigen superheld? 

“Mijn moeder. Ze is er altijd voor me.”

 

Welke battle zou je nog willen zien in de hardstyle-scene?

“D-Sturb versus Phuture Noize. Twee topartiesten met ieder een bijzondere stijl, die elkaar heel mooi zouden aanvullen in mijn ogen.”

 

Wat kunnen we van jou verwachten op Intents Festival?

“Ik ben de afgelopen periode druk bezig geweest met het schrijven van nieuwe tracks. Op Intents zullen er 2 voor het eerst gedraaid worden. Daarnaast kun je van mij zoals altijd natuurlijk een enorme energie en plezier on stage verwachten.”


Intents Festival

Intents Festival 2019

Vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni, Oisterwijk. Alleen voor de pre-party (vrijdag) zijn nog kaarten te koop. Meer info via de eventpage.

Zie ook: IN BEELD – Intents Festival 2018

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in februari 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...