maandag, maart 4, 2024

Koningsdag 2019: Waar kun je royaal uit je dak gaan?

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Koningsdag 2019: Waar kun je royaal uit je dak gaan?

Koningsdag is een dag die we als Hollanders zijnde niet ongevierd voorbij kunnen laten gaan. Zo makkelijk komt de koning niet onder zijn verjaardag uit. Om je een overzicht te geven van de beste feestjes in de buurt, hebben we hier alvast een rijtje voor je gemaakt! Waar neem jij je crew mee naartoe? 

Ook voor Koningsnacht advies nodig? Check het party-overzicht hier

 

Door Richard Witte

 

Radio 538 Koningsdag – Breda

Koningsdag 2019

Losgaan met 40.000 andere oranjefans? Dat kan in Breda! Voor 538 Koningsdag 2019 zijn naast ‘Sexy By Nature’ Sunnery James & Ryan Marciano onder anderen Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Davina Michelle en Gavin James bekendgemaakt. Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Kingsland Festival – Den Bosch

Koningsdag 2019

Den Bosch mag zich opmaken voor een top-editie van Kingsland. Met Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en Jonas Blue is een aantal van de grootste artiesten ter wereld uitgenodigd om Koningsdag te komen vieren. Ook aan de hard-heads is gedacht. Coone en Headhunterz prijken ook op dit affiche. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Supersized Kingsday – Eindhoven

Koningsdag 2019

Koningsdag liefst stampend doorbrengen? Dan mag je Supersized Kingsdag niet missen. Met de crème de la crème uit de hardstyle en hardcore scenes heeft b2s weer aan iedereen gedacht. Op de line-up in Eindhoven staan onder anderen Brennan Heart, Wildstylez, Angerfist en Sefa. Meer informatie over Supersized Kingsday vind je op de eventpage.

Supersized Kingsday is helaas uitverkocht.


Oranjekade Festival – Den Bosch

Oranjekade

Verdeeld over drie stages is er voor ieder wat wils. Op de Spatial Collective-stage zal house en techno uit de speakers dreunen. Koninkrijk van Muziek (hip-hop) en Bossche Brouwers (ruigere muziek) vullen de andere twee podia. Eerder blikten we al vooruit naar dit festijn op de Tramkade in Den Bosch. Meer informatie over Oranjekade Festival vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


8BAHN Kingsnight/Kingsday Festival – Arnhem

8BAHN Kingsday Kingsnight

Op zowel Koningsdag als -nacht kleurt 8BAHN het Musis Park in Arnhem Oranje. Op Koningsdag staan onder meer Miss Djax, Freddy K en Zendid op het podium. Meer informatie en de volledige line-up per hosting vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Volg TIOH op Facebook:


King-S Festival 2019 – Eindhoven

Koningsdag 2019

King-S bouwt een feest op diverse podia zowel in het Klokgebouw, als buiten op Strijp-S. Op deze podia is voor ieder wat wils met allerlei muziekstromingen: Techno, drum & bass, acid, tekno, dubstep, rock & pop. Meer informatie en de line-up per hosting vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Royal Dutch Eindhoven 2019

Koningsdag 2019

Het Stadhuisplein in Eindhoven kleurt ook weer oranje! Op de line-up staan tot nu toe onder meer Ummet Ozcan, Mesto, LNY TNZ, Mr. Belt & Wezol, Firebeatz, en Mark with a K. De line-up is al een eind compleet, maar hieraan worden binnenkort meer namen toegevoegd. Afgaande op de line-up van vorig jaar, mogen we ook dit jaar veel verwachten! Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Zonnig | Koningsdag Special – Breda

Zonnig STRND

Koningsdag betekent voor Zonnig niet alleen het vieren van de koning’s verjaardag, maar ook de eerste outdoor-editie van het jaar. Hoewel de line-up nog niet bekend is gemaakt, kun je je opmaken voor een heet feestje. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Herrie Met Gerrie Koningsdag – Eindhoven

Koningsdag 2019

Gerrie’s eigen koninkrijk voltrekt zich in Eindhoven. Met de beste disco, houseklassiekers en techhouse belooft dit één grote gezelligheid te worden. Bij lekker weer is het buiten, bij slecht weer binnen. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is online uitverkocht. Aan de deur zijn wel tickets te verkrijgen. 


Free Your Mind (Orange Edition) – Arnhem

Free Your Mind Koningsdag

Lekkere techno om je Koningsdag en -nacht door te komen? Check. Op Koningsdag staan onder anderen Michel de Hey, Park & Sons en Wouter S. op het programma. Ook op Koningsnacht is het programma van Free Your Mind goed gevuld. En misschien wel even zo mooi, het event is nog gratis ook! Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit is een gratis evenement (18+).


Losjes Koningsdag – Den Bosch

Koningsdag 2019

Losjes viert Koningsdag in Den Bosch. Op loopafstand van het centrum kun je losgaan op de lekkerste beats. De Sluwe Vos, Detroit Swindle en Juan Sanchez zijn een aantal namen die hier komen feesten! Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen. 


This=Music | King’s Day – Eindhoven

Koningsdag 2019

Eindhoven zit deze Koningsdag ruim in de oranje-feesten. Ook THIS=MUSIC viert de verjaardag van onze koning in de Lichtstad. Met onder anderen Benny Rodrigues, Juan Sanchez en Michel de Hey ben je deze Koningsdag voorzien van de fijnste techno. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Villa Ananas Koningsdag 2019 – Beek en Donk

Koningsdag 2019

De meest zomerse en gezelligste area van WiSH Outdoor viert haar eigen Koningsdag. Villa Ananas belooft bezoekers een heerlijke mix van funky tropical house, deephouse, R&B en guilty pleasures van de afgelopen decennia. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is helaas uitverkocht.


Groove to Chill x FIJN | Koningsdag – Vlissingen

Groove to Chill x Fijn Kingsday

Voor een fijn techno-feestje kun je terecht in het Zeeuwse. Met onder meer Joran van Pol en Janick Megroot op de line-up is deze samenwerking van Groove to Chill en FIJN er eentje om naar uit te kijken. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Oranjegevoel | Koningsdag – Den Bosch en Eindhoven

Koningsdag 2019

Oranjegevoel pakt groots uit tijdens deze oranje-gekleurde feestdag. Verspreid over Koningsdag en -nacht worden liefst 10 steden aangedaan! Oranjegevoel brengt je de lekkerste hits uit de 00’s en 90’s gemixt met knallende house classics en disco klappers. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Oranjegevoel.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Hebben we iets gemist? Mail je tips of aanvullingen dan naar de redactie! Bekijk onze party-agenda voor een uitgebreider overzicht van alle feesten op Koningsnacht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...