Koningsdag: de events op een rijtje

-

Home » Genres » Techno » Koningsdag: de events op een rijtje

Op de verjaardag van de koning kleurt het hele land met oranje feestjes en festivals. Benieuwd wat er in de zuidelijke helft van Nederland te doen is? Naast het royaal vieren van Koningsnacht helpen wij jou ook op Koningsdag dansend de dag door.

 

Tilburg

Naast het drukke maar veelbelovende avondprogramma maakt Tilburg nog plek voor de outdoor festivals. De top-editie van Kingsland vindt plaats in het Spoorpark. De muziekstijlen variëren met artiesten zoals Bizzey en concepten zoals Terug Naar Toen x Smèrrig en Herrie Met Gerrie. In de binnenstad voorziet De Oranjestraat je met de beste disco, house, techno en de gin-tonics van Gin Fizz.

 

Breda 

Losgaan met tienduizenden andere oranjefans? Ieder jaar organiseert 538 Koningsdag in Breda. Met de meeste artiesten op één podium zetten zij het Chasséveld op zijn kop. Tot nu toe is de line-up al goed gevuld met onder andere Snelle, Sunnery James & Ryan Marciano, Lucas & Steve, Anne-Marie, en Snollebollekes. De editie van vorig jaar was helemaal uitverkocht dus wees er snel bij.

 

Eindhoven

Zowel Koningsnacht als -dag kun je goed vieren in Eindhoven. Van Strijp-S tot aan het Stadhuisplein kun je feesten vinden met de beste R&B, disco en techhouse DJ’s.


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


 

Best

Koningsdag hard vieren? Supersized Kingsday wordt ook dit jaar weer georganiseerd op Aquabest. Met maar liefst 8 area’s worden alle harden stijlen vertegenwoordigd. Alvast een voorproefje? Zie hier de aftermovie van 2019.

 

 

Den Bosch 

Beleef het oranjegevoel in Den Bosch en Cuijk. Op de Tramkade vindt traditiegetrouw Oranjekade Festival plaats, waarmee This Is Our House onlangs een dj-contest organiseerde. De area De Kas staat er garant voor house en techno, met onder andere dj Dimitri back to back met Miguel Cabral (als winnaar van diezelfde contest). In De Loods kun je losgaan op hip-hop en guilty pleasures.

 

Houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van alle tips voor de verjaardag van de koning.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...