zaterdag, oktober 23, 2021
spot_img
HomeFeaturesKoningsnacht 2018: waar kun je royaal losgaan?

Koningsnacht 2018: waar kun je royaal losgaan?

-

De koning is bijna jarig! Dat vieren we natuurlijk royaal. Niet alleen op Koningsdag, maar ook met Koningsnacht gaat het los. Net als vorig jaar zetten wij de leukste feesten weer op een rijtje. Een overzicht van de Koningsnacht-feestjes in Brabant en omstreken die je niet wil missen.

(Check hier voor een overzicht van de feesten op Koningsdag)

 

Koningsnacht

Beat The Bridge

- Advertisement -

Ook op Koningsnacht gaat het hard onder de John Frostbrug in Arnhem. De allerlaatste editie van Beat The Bridge Kingsnight vindt plaats met een line-up met namen als Frequencerz, Angerfist, Delete en Phuture Noize. Om 17:30 gaan de poorten om vorstelijk te stampen al open. Inclusief Crazy Cruise die voor de laatste keer uitvaart.

Een kaartje voor Koningsnacht kost €22,50. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


 

Koningsnacht

Royal Dutch Eindhoven

Na een succesvolle eerste editie keert Royal Dutch festival weer terug naar het Stadhuisplein voor een tweede editie. Er kan royaal gedanst worden van 19:00 tot 01:00 op de beats van onder anderen Childsplay, The Boy Next Door en Vato Gonzales & MC Tjen.

De toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.


 

Vunzige Deuntjes XXL

Vunzige Deuntjes keert terug naar 013 Tilburg voor een speciale Koningsnacht-editie. Een fijn feestje voor liefhebbers van r&b, hiphop, dancehall en afrohouse. Dansen op Vunzige Deuntjes mag van 22:00 – 04:00 uur.

Een kaartje kost €16,50. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


koningsnacht

King-S Festival Koningsnacht

Ook dit jaar vindt het King-S festival weer plaats in het Eindhovense Klokgebouw. In samenwerking met collectieven Zodiak Commune en Dommelvallei wordt het evenement georganiseerd. Op de line-up staan Flylai, Zix, Sander Chan en 1NC1N.

Een kaartje kost €5,- in de voorverkoop. Tickets zijn hier beschikbaar.


 

Smèrrig Festival Den Bosch

Smèrrig belooft nóg beter, nóg groter en nóg lekkerder dan vorig jaar te worden. Inclusief disco-show. Het feest is dit jaar aan de Tramkade in Den Bosch. Op de line-up staan Phalerieu, K-Liber en Billy The Kit.

Een Willem van Oranje ticket kost €32,05. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


 

koningsnacht 2018

Subcultuur Doornroosje

Subcultuur geeft ter ere van de verjaardag van de koning ook weer een mooi feestje in het Nijmeegse Doornroosje. Namen als Oliver Huntemann, Darko Esser en Baikel sieren de line-up voor een warme avond.

Subcultuur Koningsnacht is helaas uitverkocht.


koningsnacht

KingSize Arnhem

Urban liefhebbers kunnen weer hun hart ophalen in Arnhem dit jaar, met gratis toegang tot KingSize Arnhem. Yung Felix, DYNA, Childsplay en AfroBros staan op de line-up voor een lekkere urban koningsnacht.

Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.


koningsnacht 2018

PROTON Kingsnight 2018

Het grootste indoor techno festival van Breda is terug. Tijdens Koningsnacht wordt Strand Binnen omgebouwd tot hét techno feest van Breda. Op stage nummer een uiteraard techno, en op de tweede stage kun je dansen op hiphop/beats.

Een ticket kost €12,50. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


koningsnacht

Triple Orange Kingsnight

Ook in Asten wordt er flink uitgepakt met Koningsnacht. Triple Orange combineert drie verschillende feesten waar je met één entree ticket binnen komt. Op de line-up staan Vato Gonzales, Sandro Silva, Dans & Grietje en nog veel meer.

Triple Oranje Kingsnight is helaas uitverkocht.


koningsnacht

RGB | Koningsnacht Festival

In twee zalen in de Effenaar geeft RGB dit jaar de grootste indoor Silent Disco en de zwoelste live-acts. Rood: Vunzige Deuntjes, Groen: We ALL Love 80’s, 90’s, 00’s en Blauw: Rob’a’billy & guests. Er kan tijdens de silent disco dus geswitcht worden tussen drie dj acts!

Een kaartje kost €20,-. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


koningsnacht

Radical Redemption x Maximaal RAW

Maximaal RAW komt naar Tilburg ter ere van Koningsnacht. In samenwerking met HEARTDANCE maken ze er een goed feest van in PKHS. Dit is de eerste Hardstyle editie in de oude Zino. Op de line-up staan Radical Redemption, Audio Mechanics en meer. Dat wordt stuiteren.

Een kaartje kost €14,-. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


koningsnacht

Orde van Oranje Nassau

Ook in Maastricht gaat het dak eraf voor de koning. Orde van Oranje Nassau zegt de koning van zijn troon te blazen met Len Faki, Ellen Allain, JNO en Blames. Het wordt georganiseerd door Claydrum en Complex Maastricht.

Een kaartje kost €27,-. Klik hier voor meer informatie.


 

Hebben we iets gemist? Mail je tips of aanvullingen dan naar de redactie! Bekijk onze party-agenda voor een uitgebreider overzicht van alle feesten op Koningsnacht.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Alles over ADE 2021

Klik hier en blijf op de hoogte

Gerelateerd

013 haalt techno-koningin Amelie Lens naar Tilburg

Amelie Lens komt naar Tilburg. Tijdens Koningsnacht haalt poppodium 013 de Vlaamse artiest naar de main, waar je tot...

IN BEELD: Koningsdag en -nacht 2019

Koningsdag leek tot op de dag zelf grotendeels in het water te vallen, want lekker festivalweer zou het niet...