dinsdag, februari 27, 2024

Koningsnacht 2019: Waar kun je royaal uit je dak gaan?

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Koningsnacht 2019: Waar kun je royaal uit je dak gaan?

Moeite om hét feest te vinden richting Koningsnacht 2019? Tijdens deze oranje-gekleurde nacht gebeurt ook zo veel, dat het lastig kan zijn om precies dat pareltje te vinden waar je dansend de nacht doorkomt. Gelukkig is er op Koningsnacht voor ieder wat wils. Om je wat richting te geven, zetten wij wat keuzes in de zuidelijke helft van Nederland voor je op een rijtje. 

 

Door Richard Witte

 

Smèrrig Koningsnacht Festival – Den Bosch

Smerrig Koningsnacht

Smèrrig doet tijdens Koningsnacht wederom de Tramkade in Den Bosch aan. Met onder meer Merol, Chimp, Fab x Paans en Diskopogo aangekondigd is feest gegarandeerd. Meer informatie vind je op de eventpage.

Smèrrig Koningsnacht Festival is helaas uitverkocht.


PROTON Kingsnight – Breda

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, tekst en binnen

Egbert (live) en ROD toveren STRND in Breda om tot koninklijk techno-paradijs. Naast deze twee top-headliners staan Nozem, Vanepatch en Joost van Dijk b2b met Ben Under op het programma. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


King-S Festival Koningsnacht 2019 – Eindhoven

King-S Kingsnight

Ook tijdens Koningsnacht is King-S Festival present. In het Klokgebouw kom je de nacht door met de fijnste techno- en acid-beats. Op de line-up staan Joanna Derlo, Joon Kwak en Zodiak met 1NC1N. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


De Disco: Koningsnacht // 013 – Tilburg

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ook in 013 kun je terecht voor tof oranje-feest. Organisatie Suburban Disco vliegt Rahaan uit de VS over om de verjaardag van de koning te vieren. Ook William Djoko en Poko Poko vieren met ons mee. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


8BAHN Kingsnight/Kingsday Festival – Arnhem

8BAHN Kingsday Kingsnight

Op zowel Koningsdag als -nacht kleurt 8BAHN het Musis Park in Arnhem Oranje. Tijdens Koningsnacht staan onder meer Marcolino Ultrasuoni, Lennart en Rockwell op het podium. Meer informatie en de volledige line-up per hosting vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


FORMS present ‘The King Of Bass’ 2019 – Arnhem

Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht en tekst

Fan van keiharde drum & bass? Dan moet je in Arnhem zijn. Tijdens dit feestje in de Willemeen in Arnhem, komen onder anderen Rockwell, T & Sugah en Tyson het podium rocken. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen. 


Kingsnight Goes 2019 | Grote Markt – Goes

Tijdens Koningsnacht wordt de Grote Markt in Goes op stelten gezet. Niemand minder dan Josylvio prijkt als headliner op de line-up. Gecompleteerd door onder anderen Biggi en Dave Roelvink, is deze line-up er eentje om naar uit te kijken. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen. 


Free Your Mind (Orange Edition) – Arnhem

Free Your Mind Koningsdag

Lekkere techno om je Koningsdag en -nacht door te komen? Check. Dat Free Your Mind weer groot uitpakt mag duidelijk zijn. Tijdens Koningsnacht staan onder anderen Benny Rodrigues en Eats Everything op het programma. En misschien wel net zo mooi, het event is nog gratis ook! Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit is een gratis evenement (18+).


Volg TIOH op Facebook:


Vunzige Deuntjes XXL Koningsnacht – Tilburg

Vunzige Deuntjes xxl

Voor het meest vunzige feestje tijdens Koningsnacht is dan nog geen line-up bekend, maar de organisatie belooft met iets moois te komen. Iedereen is tijdens deze editie in 013 een koning! Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Rewind- Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Rewind Amsterdam beslaat een groot deel van het zuiden met haar Koningsnacht-feesten. Lekker losgaan op hits van toen én van nu? Dan mag je deze zeker niet missen. Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de Facebookpagina van Rewind.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Subcultuur Kingsnight – Nijmegen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ook in Nijmegen kun je terecht voor een goed en intiem feestje. Subcultuur brengt onderen anderen CARISTA en Eris Drew naar Doornroosje. Meer informatie vind je op de eventpage.

Subcultuur Kingsnight is helaas uitverkocht.


Orde van Oranje Nassau – Maastricht

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Blawan, DVS1, Anetha en Sub_Surface kleuren het diepe zuiden oranje. In Maastricht staan deze grote namen op het programma om je te voorzien van de fijnste beats. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen. 


De Oranjestraat (Vijf jaar!) – Tilburg

Oranjestaat Gin Fizz

Voor Oranjestaat is het dubbel feest: Koningsnacht én haar vijfjarig jubileum! De Oranjestaat zal je voorzien van de beste disco, house en techno van de Tilburgse binnenstad. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk. 


SJANNIES SCHUURTENT // Koningsnacht // Studio – Tilburg

Ook schuren is toegestaan deze Koningsnacht. Met de beste dancehall en urban beats uit de speakers, wordt de Studio in Tilburg gegarandeerd op z’n kop gezet. Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Watermeloen Koningsnacht – Arnhem

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Watermeloen verzekert je van de lekkerste R&B, hip-hop en dancehall tunes van de 90’s, 00’s en nu. Het decor voor dit coole feest is het Musis in Arnhem. Meer informatie vind je op de eventpage.

Watermeloen Koningsnacht is helaas uitverkocht.


Oranjegevoel Koningsnacht – Tilburg, Maastricht en Nijmegen

Oranjegevoel pakt groots uit tijdens deze oranje-gekleurde feestnacht. Verspreid over Koningsdag en -nacht worden liefst 10 steden aangedaan! Oranjegevoel brengt je de lekkerste hits uit de 00’s en 90’s gemixt met knallende house classics en disco klappers. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Oranjegevoel.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Daisy x RGB | Koningsnacht – Eindhoven

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

De toppers van Daisy en RGB slaan de handen ineen om deze Koningsnacht gedenkwaardig te maken. In Bold45, Eindhoven wordt weer alles uit de kast gehaald om je een top-nacht te garanderen. Op de line-up staan o.a. Daisy en David Ghetto. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Hebben we iets gemist? Mail je tips of aanvullingen dan naar de redactie! Bekijk onze party-agenda voor een uitgebreider overzicht van alle feesten op Koningsnacht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

House en techno in juli: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere (online) events, bijzondere releases en andere...

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...