maandag, november 23, 2020
Home Music House Club Tropicana geeft Koningsnacht een extra royale touch

Club Tropicana geeft Koningsnacht een extra royale touch

-

Club Tropicana keert terug op Koningsnacht met een speciale editie in Strand Binnen voor de verjaardag van onze koning. Het recept van Club Tropicana krijgt een royale touch.

Na acht uitverkochte en succesvolle edities maakt de organisatie zich op voor de negende editie van Club Tropicana tijdens Koningsnacht. Verwacht veel decoratie, dolle muziek en met name veel gezellige mensen om de verjaardag van de koning te vieren. 

>>Zie ook: Koningsnacht 2017: Een royaal overzicht van Brabantse uitblinkers <<

- Advertisement -

Tijdens Koningsnacht zijn er twee area’s gevuld met hits, rnb, hiphop, disco en house. Daarnaast is er buiten een kleine RGD silent disco area waar ‘Tobbers in concept’ klaar staan vol met mensen die NIET kunnen draaien. Een dresscode is er niet. Niks moet, alles mag. Al staat de organisatie zeker wel open voor wat humor.

koningsnacht

Line-up

? Dj Abstract ? Daisy’s Dj Team ? David Ghetto ? Girls Love DJs ? Joel Hemmen b2b Aurelius ? Joshua J ? Mikey Biemans ? Puinhoop Kollektiv ? William Djoko

Koningsnacht


Club Tropicana

Club Tropicana vindt op Koningsnacht plaats in Strand Binnen (Tramsingel 48c Breda). Het evenement duurt van 20.00 tot 02.00 uur en ‘Oranje Boven’ tickets zijn voor €19,50 hier verkrijgbaar. De minimumleeftijd is 18 jaar en de deuren zijn open tot 01.00 uur.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...