zaterdag, september 23, 2023

Club Tropicana geeft Koningsnacht een extra royale touch

-

Home » Biki90 » Club Tropicana geeft Koningsnacht een extra royale touch

Club Tropicana keert terug op Koningsnacht met een speciale editie in Strand Binnen voor de verjaardag van onze koning. Het recept van Club Tropicana krijgt een royale touch.

Na acht uitverkochte en succesvolle edities maakt de organisatie zich op voor de negende editie van Club Tropicana tijdens Koningsnacht. Verwacht veel decoratie, dolle muziek en met name veel gezellige mensen om de verjaardag van de koning te vieren. 

>>Zie ook: Koningsnacht 2017: Een royaal overzicht van Brabantse uitblinkers <<

Tijdens Koningsnacht zijn er twee area’s gevuld met hits, rnb, hiphop, disco en house. Daarnaast is er buiten een kleine RGD silent disco area waar ‘Tobbers in concept’ klaar staan vol met mensen die NIET kunnen draaien. Een dresscode is er niet. Niks moet, alles mag. Al staat de organisatie zeker wel open voor wat humor.

koningsnacht

Line-up

? Dj Abstract ? Daisy’s Dj Team ? David Ghetto ? Girls Love DJs ? Joel Hemmen b2b Aurelius ? Joshua J ? Mikey Biemans ? Puinhoop Kollektiv ? William Djoko

Koningsnacht


Club Tropicana

Club Tropicana vindt op Koningsnacht plaats in Strand Binnen (Tramsingel 48c Breda). Het evenement duurt van 20.00 tot 02.00 uur en ‘Oranje Boven’ tickets zijn voor €19,50 hier verkrijgbaar. De minimumleeftijd is 18 jaar en de deuren zijn open tot 01.00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...

Hardstyle in mei: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....