dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeFeaturesLivestreams, releases en meer in juli: De tips van onze redactie

Livestreams, releases en meer in juli: De tips van onze redactie

-

Voorlopig nog geen grote live events door het coronavirus, dus ook geen reguliere maandtips van onze vaste Huisgidsen. De scene staat echter niet stil. Met onder meer livestreams, huisfeestjes, goede doelen-acties – en natuurlijk muziekreleases – doen artiesten en organisatoren toch van zich spreken. In aanloop naar de nieuwe maand selecteert onze redactie een aantal van die bijzondere gebeurtenissen. Dit keer: de tips voor de maand juli, met bijdragen van Mark van Bergen, Chris Breuer en Sam van Ierssel.

Vunzige Deuntjes op het strand

Iedere donderdag, Insight Beach, Eindhoven

Vunzige Deuntjes

De scene unlockt, diverse organisatoren en collectieven kruipen weer uit hun corona-schulp. Zo ook Vunzige Deuntjes. De hele zomer lang kun je vanaf nu op donderdagen, ook bij minder zomers weer, in een exclusieve lounge-setting met maximaal 100 personen, van hun sound – en van lekker eten en drinken – genieten aan de IJzeren Man in Eindhoven. De lekkerste hip-hop en R&B wordt verzorgd door de crew van Vunzige Deuntjes.

- Advertisement -

>> Event


Phoenix 100 – Raw Hardstyle

Vanaf vrijdag 3 juli de hele maand in Time Out, Gemert

Phoenix Time Out

Ook Phoenix heeft slim ingespeeld op de versoepelingen. De organisator van het harde stijlen-festival heeft de hele maand juli allerlei kleine feestjes gepland staan in Time Out in Gemert. Wel met distancing natuurlijk.

Phoenix is deze maand toch al van alle (harde) markten thuis: van een uptempo feestje tot een Partyraiser Solo Night en van een lekker klaplongavondje tot een raw-hardstyle event. Op laatstgenoemde gelegenheid komen zaterdag niemand minder dan Act of Rage, Rooler, Sickmode en Killshot de tent afbreken.

Je moet wel op je barkruk blijven zitten, aan een tweepersoons tafel. Maar dit betekent niet dat je niet kan losgaan. Laat je handen lekker het werk doen. En geniet, want we mogen eindelijk weer!

>> Events


Tunnelvisions: ‘Picture Series’

Vrijdag 10 juli via Diynamic

Tunnelvisions

Op weg naar – wat later bleek – TIOH’s laatste feestje voor de lockdown, kondigde het duo het al aan bij ons. Dat was begin maart, toen we Tunnelvisions voor deze reportage vergezelden naar een optreden voor Free Your Mind. De Brabanders gingen al ontzettend lekker, schreven we toen, maar de grote klapper was op komst. Tunnelvisions zou in april een mini-album gaan uitbrengen op het grote Diynamic-label van Solomun. Dat liep anders, de release werd uitgesteld.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dit album kan eigenlijk alleen maar rijpen. Wij hebben ‘Picture Series’ al mogen luisteren. En dan is het alleen maar te hopen dat Tunnelvisions de zes dikke tracks die erop staan dit jaar nog voor groot publiek mogen draaien. Het zijn immers wat ‘grotere’ tracks dan op hun eerdere albums, meer gemaakt voor de dansvloer. Nog steeds vol subtiliteiten, verhalende laagjes en synth-virtuositeit, maar dan verpakt in club bangers.

>> Meer info/pre-save


Voordat je verder leest…

This Is Our House bestaat 5 jaar. Hopelijk waardeer je onze content. Die is gratis maar niet goedkoop. Journalistiek is vakwerk. De inkomstenbron om die uit te financieren is door de coronacrisis echter flink aangetast. Steun ons daarom, zodat we mooie dingen voor je kunnen blijven maken: 5,- voor 5 jaar TIOH (meer mag natuurlijk ook!), we zouden het enorm waarderen. Check hier hoe dat kan.
Je kunt ons ook indirect helpen, door ons bereik mee te vergroten. Volg onze socials en wijs ook muziek-liefhebbende vrienden op onze Facebookpagina en Instagram! We hebben ook een wekelijkse nieuwsmail. Alvast bedankt!


You’re Not Ready

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli, 013, Tilburg

Youre Not Ready

Een seated dance-event met beukende beats in de imposante main van 013. Wie had een jaar geleden durven claimen dat het ooit zou gaan gebeuren?

Vier dj-acts, ieder groot binnen hun eigen dancetak, gaan het nu mee neerzetten. Je kunt kiezen uit de frenchcore van Dr. Peacock, (raw) hardstyle van Rebelion, neurofunk van Black Sun Empire of house van Mr. Belt & Wezol. Of allemaal natuurlijk. Dat alles voor een intiem en zittend publiek, maar wél met het allerbeste op het gebied van audio en visuals. Hiervoor werkt 013 samen met First Impression.

Ze beloven een beleving die zó dik is dat je – ondanks de ‘knaldrang’ – er eigenlijk nog niet ready voor bent.

>> Events


Tomorrowland Around The World

Zaterdag 25 en zondag 26 juli, online

Tomorrowland Around The World

Normaal komt de hele wereld via vliegtuigen, bussen en auto’s naar Boom in juli. Dit jaar gaat Tomorrowland via het internet de wereld in. En het neemt daarbij volgens traditie een leger aan headliners, en maar liefst 8 virtuele stages mee.

De line-up van Tomorrowland Around The World mag dan ook de grootste ooit heten voor een digitaal festival. Onder anderen Tale Of Us, Adam Beyer, Amelie Lens, Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dixon, Kölsch, Lost Frequencies en Paul Kalkbrenner zijn ‘present’.

Tomorrowland laat voor deze editie een compleet virtuele wereld verrijzen. Zie hier ons eerdere item. Wij hebben off the record al een en ander opgevangen, en vernomen dat dit online event er zeer speciaal uit gaat zien.

>> Meer info


Dance en de coronacrisis

Lees meer over de dancebranche en de coronacrisis:

Coronacrisis

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...