EDM & future house in februari: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » EDM & future house in februari: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor februari 2021. 

BROHUG Album

(TBA)

Het Zweedse dj-trio BROHUG komt met een nieuw album! Dat werd pas geleden aangekondigd op de sociale media van de artiesten. De drie lopen al een lange tijd mee in de dancescene en hebben flink wat uitgebracht in de afgelopen jaren. Naast het spelen op grote podia en het uitbrengen van diverse EP’s, is dit album iets wat een enorme bijdrage zal leveren aan hun muziekcarrière.

De releases Fake Fake Fake en Do Me Right zijn ondertussen al uitgekomen en onderdeel van het veelbesproken album. Als dit pas de eerste nummers zijn; dan belooft dit project in ieder geval veel goeds!

Houd de sociale media kanalen van BROHUG in de gaten om op de hoogte te blijven over het nieuwe album!


David Guetta – United At Home – Dubai Edition

Zaterdag 6 februari vanaf 15.00 uur

In mijn tips van januari vertelde ik over de ‘United At Home’ actie van David Guetta. Tijdens deze livestreams haalde de artiest tijdens het draaien geld op voor het goede doel. Na spraakmakende edities te hebben gehad in Miami, New York en de speciale nieuwjaarseditie in Frankrijk, is het tijd geworden voor een nieuw deel.

De Fransman is deze keer te bezichtigen in het prachtige Dubai. Hier wilt hij de luisteraars wederom een leuke tijd zien te bezorgen. Tegelijkertijd zamelt de dj met deze actie geld in voor UNICEF.

Zorg dat je op 5 februari klaar zit want het live-optreden vanuit de Burj Al Arab Jumeirah (een iconisch hotel in Dubai) wordt vast en zeker een genot. Je kan de stream bezichtigen via de sociale media kanalen van David Guetta. Meer informatie is te vinden op www.davidguetta.com.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...