donderdag, mei 6, 2021
HomeFeaturesEDM & future house in januari: De tips van Juliano van der...

EDM & future house in januari: De tips van Juliano van der Knaap

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor januari 2021. 

Nicky Romero Presents: New Years Eve

31 december t/m 1 januari van 23.00 uur tot 01.00 uur

Wil je feestend vanuit de huiskamer het nieuwe jaar in gaan? Dat kan! Nicky Romero organiseert in combinatie met de gemeente Veenendaal een speciaal online evenement.

Dj’s Timmo Hendriks en DØBER hebben allebei eerder muziek uitgebracht op Protocol Recordings – Het label van Nicky – en trappen samen het spektakel af door middel van een B2B-set.

- Advertisement -

Wanneer iedereen is klaargestoomd zal Nicky Romero himself om vijf minuten voor twaalf paraat staan achter de decks. Hij luidt met zijn muziek de luisteraars het nieuwe jaar in tijdens een live-set op een speciale locatie. Dit feestje gaat door tot 01.00 uur in de nacht. Het digitale optreden is exclusief te bekijken via de website op www.nickyromero.com.


David Guetta – United At Home

De nacht van 31 december op 1 januari vanaf 00.00 uur

David Guetta haalt met zijn ‘United At Home’ New Year’s Eve livestream in Frankrijk wederom geld op voor het goede doel. Dit behoort namelijk tot het derde evenement van deze online reeks. De vorige twee edities in Miami en New York waren een groot succes.

De locatie van het optreden zal – tot zover bekend – ergens in de hoofdstad Parijs live worden opgenomen. Wat er allemaal gaat gebeuren tijdens het evenement? Dat is voor de meesten nog een groot vraagteken. Met de vorige livestreams en de opgehaalde bedragen nog vers in het geheugen, moet dit wel een avond worden om nooit meer te vergeten!

De stream is te bekijken via de sociale media kanalen van David Guetta. Kijk voor meer informatie op www.davidguetta.com.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...