maandag, augustus 2, 2021
HomeFeaturesHardstyle en hardcore in april: De tips van Mandy en Peter

Hardstyle en hardcore in april: De tips van Mandy en Peter

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music, Chris Breuer weet alles van urban-eclectic en Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen. Hieronder hun persoonlijke tips voor april 2021. 

Masters of Hardcore Radio

Vanaf woensdag 24 maart 17u00, dagelijkse radioshow

Hoewel gabbers weer gruwelijk moeten treuren dat er geen Masters of Hardcore is aankomend weekend, komt MoH toch weer met een ultieme verrassing om je op te fleuren. Naast je maandelijkse portie hardcore die je al voorgeschoteld kreeg met de Masters of Hardcore MAYHEM livestream, komt er nu zelfs een dagelijkse radioshow!

The #1 Hardcore Station

- Advertisement -

Problemen met opstaan in de vroege ochtend? Die tijden zijn vanaf nu voorbij. Vanaf de ochtendstond, om exact 07u00, schiet de radiozender uit de startblokken met de Hardcore Wake-Up Call. Vervolgens is het twee uur lang ‘ouderwets’ genieten tijdens Millennium Morning vanaf 09u00 tot 10u00. Masters of Hardcore MAYHEM blijft op iedere eerste donderdag van de maand staan vanaf 19u30.

Frenchcore fanaten onder ons, wees gewaarschuwd! Van 17u00 tot 18u00 kunnen jullie de oren de kost geven en het weekend keihard inluiden met Frenchcore Friday. Het uur hierna is speciaal gereserveerd voor de Hardcore Top 20. Op zaterdagavond geniet je van 20u00 tot middernacht van Masters In The Mix en is er ook nog de Masters Spotlight. Dit zijn enkele highlights die jij kunt gaan ontdekken tijdens het beluisteren van deze splinternieuwe radioshow.

24/7 hardcore door de speakers knallen tót het moment aangebroken is dat wij met z’n allen, op 4 september 2021, weer samen kunnen hakken en stampen. Fingers crossed!

PS Vergeet niet om morgen de VR live experience van Master of Hardcore te volgen via platform PYTHIAN.

>> Lees ook: Masters of Hardcore trekt livestreams naar een hoger niveau met VR live experience


Rebirth Festival LIVE

Zaterdag 10 april vanaf 16u00, online evenement

Onderstaande legendarische lyrics van B-Front & Ran-D’s meesterwerk Rebirth beschrijven het perfect: wat zou het fantastisch zijn geweest om een jaar na dato (een afgelaste editie van REBiRTH Festival) weer helemaal los te gaan; breaking free! Helaas, moet de gifbeker met COVID-19 écht helemaal tot de laatste druppel leeg…

I was knocked down, facing the ground
The dark around me held me captive
Got to find my way
It was a hard time, but time goes by
Day by day I’m feeling stronger
Time to let it go
It’s my rebirth!
I feel alive, back again nothing can stop me
This is who I am
Keep my head up, straight to the top
Breaking free, you can’t control me
Time to take the night
Rebirth!

Desalniettemin, zou REBiRTH, REBiRTH niet zijn als de organisatie ook deze editie met een online experience op de proppen komt. Op 10 april laat REBiRTH de zon schijnen in jouw huiskamer met dé kick-off van de festivalzomer.

Vanaf 16u00 zal het festivalseizoen voor geopend worden verklaard. Verschillende topartiesten – van euphoric en raw tot hardcore – zullen de boel in lichterlaaie zetten. Wie deze helden zijn, houdt de organisatie nog even geheim. Wel laat REBiRTH op haar socialmediakanalen doorschemeren dat er naast livesets, ook interviews worden gehouden. Kortom, een full live experience!

Speel de sets van Rebirth Festival 2020 nogmaals af om zo lekker in de festivalvibe te komen voor de vernieuwende en grensverleggende livestream van REBiRTH Festival 2021. Dit alles op het kanaal van Squere, het platform dat harde stijlen streams keer op keer tot in details verzorgt.


Meer tips over de harde stijlen?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over de harde stijlen. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top-3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardcore in augustus: de tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids...

Bass in augustus: de tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...