donderdag, januari 27, 2022
HomeFeaturesUrban en eclectic in november: De tips van Chris Breuer

Urban en eclectic in november: De tips van Chris Breuer

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Wessel Hop tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Trance tips worden verzorgd door TIOH’s nieuwe redacteur Erwin Herkelman en Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen. Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor november 2020. 

Daisy, Het Begin

Ondanks deze barre tijden komt de dj act ‘Daisy’ met hun kei harde eerste solo EP release. Alsof er niets aan de hand is. Deze toffe en veelzijdige EP wordt op Mr. Polska’s nog jonge label ‘Kill your Darlings’ uitgebracht.

De ‘Soca Rythms en de zomerse drums’ van deze EP vliegen je om de oren waardoor deze zes tracks in een mum van tijd voorbij stormen! Mijn favoriet is ‘Standaard’, maar ‘Handstand’ heeft ook een heerlijke vibe. Belangrijkste is dat jij de tracks nu zelf gewoon gaat checken!

>> Fanlink


De Wintertuin van Kris Kross Amsterdam

- Advertisement -

Vrijdag 20 november, Studio Twenty One, Hilversum

Op vrijdag 20 november geeft Kris Kross Amsterdam een show tijdens de wintereditie van De Tuin van 2020. Je vindt deze Wintertuin in een bijzonder nieuw theater in Hilversum: Studio Twenty One. De optredens bieden plaats aan maximaal 350 mensen.

Het speciaal ontworpen theater dat met een 360 graden videoscherm, geluid, licht en podium uniek is in Nederland. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, dus zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand zijn vanzelfsprekend.

Het wordt een winter die je zal betoveren!

>> Event


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Geen Chinezen, wel allrounders: De DJ FACT Top 100 versus de DJ Mag Top 100

De verschillen tussen onze vorige week gelanceerde DJ FACT Top 100 en de laatste DJ Mag Top 100 zijn...

Extrema Outdoor viert eindelijk 10e verjaardag – en de line-up is gruwelijk

Festival Extrema Outdoor in Belgie is na twee geannuleerde edities dan eindelijk toe aan zijn tiende verjaardag. En die...