zaterdag, oktober 23, 2021
spot_img
HomeGenresBassBass music in oktober: De tips van Daan Coerver

Bass music in oktober: De tips van Daan Coerver

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je daarbij het beste op het gebied van bass music. Hieronder zijn persoonlijke tips voor in oktober 2021.

Subquake – Netsky

2 oktober, 013 Tilburg

Subquake is het grootste Tilburgse bass event. De organisatie heeft al menig groot artiest naar de 013-zaal getrokken en heeft voor de komende editie niemand minder dan Netsky als headliner op het programma. Je kent het Belgische zwaargewicht van platen als Rio, Thunder of Let Me Hold You en hij heeft diverse grote stages al goed onder handen genomen. Met shows op o.a. Tomorrowland, Pukkelpop en Rampage behoort deze producer/dj ongetwijfeld tot de absolute top binnen het DnB-spectrum.

Naast de headliner biedt het event nog een een aantal andere DnB-acts om je vingers bij af te likken. Persoonlijk verheug ik me vooral op Kanine, The Prototypes en Buunshin. Mocht je me nu komend weekend willen vergezellen en een dansje mee willen wagen, koop dan nu hier nog snel je ticket.


Beats ’n Bass XL at Koelhuis

3 oktober, Koelhuis Eindhoven

Mocht je nu na Subquake nog niet klaar zijn met raven, pak je de volgende dag gewoon lekker de trein van Tilburg naar Eindhoven voor het volgende fuifje: Beats ’n Bass in Koelhuis. De organisatie heeft hier gedurende de lockdown meerdere geplaceerde evenementen gehost, maar nu is het echt weer tijd om te dansen. En met een line-up waar o.a. Mefjus en Current Velue op te vinden zijn, zal er ook niet veel anders gedaan worden.

- Advertisement -

Ik ken Beats ’n Bass al enige tijd en kan niet anders zeggen dan dat ze altijd gezellige feestjes geven met leuke bezoekers en een ongekende sfeer. Houd je van lokale evenementen waar je nieuw talent kan ontdekken? Dit is the place to be. Dus koop via deze link nog snel even je ticket en zorg dat je erbij bent!


Korsakov Weekender Indoor Festival – Battle of the Tribes

29, 30 oktober, Rotterdam

Voor menig Nederlands DnB-fanaat is Korsakov Weekender toch wel de belangrijkste clubavond van het jaar. Voorheen in de Maassilo, maar deze editie voor het eerst in de RDM onderzeebootloods in Rotterdam. Er zijn nog geen namen voor de line-up aangekondigd, maar de organisatie zegt dat we van meer dan 55 grote, internationale artiesten uit kunnen gaan.

Het event zal de uitstraling van een echte battleground krijgen. Deze staat symbool voor een strijd tussen twee van ’s werelds grootste beschavingen aller tijden: de Maya’s en de Azteken. Hoe ze dit concept precies tot leven gaan brengen vraag ik me nog af. Met 8000 bezoekers, een nieuwe venue en de kwaliteit die we van Korsakov gewend zijn kan het niet anders dan dat het een onvergetelijk weekend gaat worden.


Meer bass music

Check hier meer content op het gebied van bass music

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Alles over ADE 2021

Klik hier en blijf op de hoogte

Gerelateerd

Rock The House #124: Embankment

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...