vrijdag, december 8, 2023

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

-

Home » Features » Maandtips » Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je daarbij het beste op het gebied van bass music. Hieronder zijn persoonlijke tips voor in maart 2022

AL/SO, Impex – Epic/House party

Boomslang Recordings

DnB artiest en event organisator AL/SO komt op 25 maart naar buiten met een nieuwe dubbel release. Deze doet hij in samenwerking met, de in Portugal gevestigde, Impex.

Ik heb alvast naar de nummers mogen luisteren en ben er zeker over te spreken. Ik denk dat ze als dj tool goed van pas kunnen komen. Dit zullen de mannen ook in hun achterhoofd hebben gehouden bij het maken van de nummers.

Epic is mijn persoonlijke favoriet van de twee. De opbouw van de track is one of a kind en dat maakt dat de drop alleen maar harder binnenkomt. De progressie door het hele nummer is uitstekend uitgevoerd en zeker het luisteren waard!

Korsakov: Covid Redemption Party

4 maart, Maassilo

Eindelijk is het dan zo ver. De pandemie zit er (zo goed als) op en het nachtleven is weer volop gaande. DnB organisatie Korsakov gaat dit groots vieren met een evenement in de Maassilo. Als kleinigheidje voor tickethouders die nu al ongeveer een jaar wachten op Korsakov weekender, konden zij voor dit event een gratis ticket claimen.

Van de line up of andere details is nog niks bekend, maar het beloofd weer een gure avond te worden met veel boze en vieze neuro. Tickets zijn nog steeds beschikbaar via deze link!

NOX: The Return

11 maart, Effenaar

Ook in Eindhoven wordt de heropening van het nachtleven gevierd. NOX host namelijk een evenement in de Effenaar met o.a. Pythius en A Little Sound. Veel bass staat centraal deze avond en ik verwacht dan ook in een volle zaal komen te staan. Ook hiervoor zijn tickets nog steeds beschikbaar via deze link.


Meer maandtips?

Voor meer onmisbare highlights, check alle maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...