zondag, oktober 1, 2023

Bass music in november: deze highlights mag je echt niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Bass music in november: deze highlights mag je echt niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver weet daarbij alles van bass music. Hieronder zijn persoonlijke bass music tips voor november 2022.

Deadsick EP – Virus Syndicate

28 oktober

De meeste mensen herkennen dit Britse duo vaak aan hun onmiskenbare tag die vooral aan het begin van veel Disciple releases te horen is. Maar met hun aankomende EP maken hun debuut op het label Deadbeats van Zeds Dead. Want op 28 oktober komt niemand minder dan Virus Syndicate met hun nieuwe plaat genaamd Deadsick.

Ongeveer een maand geleden verscheen de eerste tune van deze nieuwe lijst al. Het nummer heet ‘Let that go’ en de productie erop is verzorgd door Dirt Monkey. Ook de rest van de EP is zeker het luisteren waard dus mark the date en mis ‘m niet!


Korsakov Weekender: Battle of the Tribes

11 t/m 12 november RDM onderzeebootloods, Rotterdam

Het grootste indoor drum ’n bass festival van Nederland keert voor het eerst sinds de pandemie weer terug. Korsakov weekender opent namelijk op 11 november haar deuren weer voor twee dagen feesten op een nieuwe, grotere locatie dan ooit te voren.

De lineup staat vol met de allergrootste en allerbeste artiesten die het genre te bieden heeft. Denk aan A.M.C, Netsky, Chase & Status, Sub Focus en nog veel meer. Zaterdag tickets zijn nog via deze link te verkrijgen, dus mis het niet!


Rampage Amsterdam

4 t/m 5 november – AFAS Live, Amsterdam

Het grootste dubstep/drum ’n bass event in het universum komt naar Nederland. Rampage organiseert namelijk tijdens het weekend van 4 en 5 november een weekend festival in AfAS Live te Amsterdam. We kunnen, net als altijd, een one of a kind productie verwachten met een paar van de beste bass artiesten ter wereld. Denk aan Dimension, Funtcase, Fox Stevenson en nog veel meer. Tickets zijn te koop via deze link.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor november 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...