woensdag, augustus 17, 2022

Bass music tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen!

-

Home » Features » Maandtips » Bass music tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen!

gladde paling album release party

poppodium 013

Om een zomer met grote shows op festivals als Liquicity, Rampage en Lokerse feesten af te sluiten dropt gladde paling zijn eerste album en viert dit op vrijdag 26 augustus in Poppodium 013. De lineup op dit knalfeest zal bestaan uit fantastische acts als Tantron, Vieze vaatdoek en Explorers of the Internet. Later deze maand zullen we de man zelf nog spreken over zijn nieuwe album en dit debuut event. Tickets zijn nog beschikbaar via deze link. Maar wees snel, want ze gaan als warme broodjes!


NOX in the woods

Strijp-S

Eindhovens bass event NOX brengt hun mystieke in the woods festival naar de stad deze keer. En met een lineup met onder anderen Andy C, Delta Heavy en Nero beloofd het niet anders dan een concrete jungle te worden. Hou 19 augustus dus vrij in je festival agenda en koop nu hier je ticket!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Bass Music In Juli: De Tips Van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

Bass music in augustus: De tips van Wessel Hop

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere...