vrijdag, februari 23, 2024

Bass music tips in juni 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Bass music tips in juni 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver weet daarbij alles van bass music. Hieronder zijn persoonlijke bass music tips in juni 2022.

Fiber Tilburg

24 juni – Poppodium 013, Tilburg

Bass music tips in juni 2022

Fiber is een welbekend drum ’n bass event vanuit het oosten van het land. Ze hosten voornamelijk events in Nijmegen en boeken hier ook regelmatig grote internationale namen.

Nu heeft de organisatie besloten om hun Brabantse fans eens wat minder ver te laten reizen en een editie in het Tilburgse 013 te houden. Ook hiervoor hebben ze, zoals gewoonlijk, flink uitgepakt met grote publiekstrekkers als Metrik, Protostar en 1991.

Word jij hier nu ook al warm van? Scoor dan je tickets via de website!


BassLab

18 juni – Lab-1, Eindhoven

Eindhoven krijgt er deze maand een nieuw bass event bij. BassLab maakt zich namelijk klaar voor hun debuut met een editie in het welbekende Lab-1. De organisatie heeft tot dusver nog niks bekend gemaakt over de line up. Wel weten we dat ze zich zeker niet alleen op drum ’n bass, maar ook op andere bass genres zullen focussen.

Ben jij nou ook benieuwd wat dit nieuwe concept allemaal te bieden heeft? Koop dan hier je ticket!


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor juni 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...