EDM & future house in mei: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » Maandtips » EDM & future house in mei: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor mei 2021. 

Dogparty by DubDogz

Iedere zondag

Het Braziliaanse dj-duo DubDogz, bestaande uit tweelingbroers Marcos & Lucas, werd opgericht in 2015. De twee hebben de afgelopen jaren enorm veel releases uitgebracht en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van de elektronische muziek.

De artiesten hebben iedere week een livestream in samenwerking met InsomniacTV. Het Amerikaanse Insomniac staat bekend om hun grootse events met dikke line-ups. Nu het aantal festivals door de coronamaatregelen is verminderd, maken zij veel gebruik van streamingsdiensten, om zo een deel van de evenementen online voort te zetten. Inmiddels hebben ze laten zien dat ze het virtueel nét zo goed kunnen als in het echt.

Je kan de sets van DubDogz checken op het Twitch-account van Insomniac. Verdere informatie is hier te vinden.


Future Of House Radio

Maandelijkse radioshow

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste en beste future house? Dan heb ik een aanrader! Future House Music heeft een maandelijkse radioshows genaamd ‘Future Of House Radio’. Het label (hier ons interview met de drijvende krachten) zorgt ervoor dat er iedere maand een speciale mix voor je klaarstaat met diverse releases.

De achtste episode van de show is vorige week uitgekomen en kan hierboven beluisterd worden.

Houd de sociale media van het label in de gaten om te weten wanneer de aflevering van de maand mei online komt te staan.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...