EDM en future house in september: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » Maandtips » EDM en future house in september: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM en future house in september. Hieronder zijn persoonlijke tips voor deze maand. 

Sunset Festival, The Friends Edition

Zondag 5 september, De Lilse Bergen (B)

Op zoek naar een groot festival zónder een maximum aantal van 750 personen én een brede line-up bij onze buren in België? Dan ben je hier aan het juiste adres. Sunset Festival geeft maar liefst twee weekenden achter elkaar een groot evenement in De Lilse Bergen.

Het festival bevat muziek met meerdere genres; van house tot classics en hardstyle (zie ook de maandtips van onze hardstyle-gidsen Peter en Mandy). Op de laatste dag van het event, 5 september, vindt de Friends Edition plaats. Tijdens deze editie zijn er heel wat EDM-artiesten te vinden achter de dj-booth. Denk hierbij aan artiesten als DJ Licious, La Fuente, Seth Hills, Mr Belt & Wezol (hier ons interview met het duo) en vele anderen.

Hebben deze namen je al nieuwsgierig gemaakt? Goed nieuws: tickets zijn nog steeds beschikbaar.

>> Event


Remix Contest ‘Vinai – Rise Up’

Deadline: 26 oktober 2021

Ben jij een producer en heb je plezier in het maken van remixes? Dancelabel Spinnin’ Records heeft een wedstrijd georganiseerd en wellicht is dit interessant voor jou.

Dj-duo VINAI en Vamero scoorde onlangs een aardig grote hit met ‘Rise Up’. Een dikke plaat met krachtige synths. Aan producers de taak om dit nummer om te bouwen en het misschien wel nóg beter te maken. Je hebt tot 26 oktober om je remix in te sturen.

Levert dit nog wat op? Jazeker: drie deelnemers maken namelijk kans op de XTT-plugin, gemaakt door VINAI zelf, waarmee je je productie-kwaliteiten tot een hoger niveau kan tillen!

>> Event


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 EDM releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

EDM in januari: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....