woensdag, oktober 4, 2023

EDM tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » EDM tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM. Hieronder zijn persoonlijke EDM tips in juli 2022. 

Sensation 2022

2 juli – Johan Cruijff Arena

Trek je witte kleding maar uit de kast, want na vijf jaar is Sensation eindelijk terug in de Johan Cruijff Arena. Het feest, wat bekend staat om de bezoekers in hagelwitte outfits, werd in 2017 stopgezet. In het eerste weekend van juli maakt het wereldberoemde event dan eindelijk haar comeback.

Toen ik het las over de comeback, kon ik mijn ogen niet geloven. En nadat ik zag welke artiesten er kwamen, stond ik pas echt met mijn mond vol tanden! Er is groots uitgepakt. Dit jaar zijn er twee stages. Zo kun je genieten van Oliver Heldens, Diplo en MK draaien een B2B-set en Malaa laat gegarandeerd de grond trillen met grimmige basslines.

Benieuwd naar de volledige line-up? Klik hier.


Dreamfields Festival

9 juli 2022


Dreamfields Festival vindt jaarlijks plaats bij recreatiegebied Rhederlaag in Lathum. Het is een van de populairste festivals in Oost-Nederland en deze editie is er zeker een voor in de boeken. Dit jaar heb je maar liefst zes stages met de grootste namen uit de scene! Stil staan is dus géén optie.

Toen ik de line-up doorliep vielen mijn ogen als eerste op de Mainstage. Mike Williams stopte tijdelijk met touren, maar gaat sinds kort weer als een raket. Ook hier is hij nu te vinden. Evenals Lucas & Steve, die inmiddels niet meer weg te denken zijn op de grootste feesten. Daarnaast is de House Beach-stage er een om op te letten!

Zwaargewicht Chocolate Puma is hier te zien, sinds kort niet meer als duo, want alleen René treedt nu op. Geen zorgen: Gaston is er gewoon nog, maar dan wel achter de knoppen in de studio! Daarnaast heb je Loopers, Mr Belt & Wezol, en Deepend die de line-up nóg interessanter maken.

Sta je al te springen? Klik dan hier voor tickets.


Ultrasonic Festival

9 juli 2022


Komt Dreamfields festival nét niet overeen met het plaatje wat je zoekt? Wellicht is Ultra Sonic Festival dan wat voor jou. Het vindt namelijk plaats op dezelfde dag én bevat net zoveel stages en geweldige dj’s.

Voor EDM-fanaten raad ik de stage ‘The Hill’ aan. Een ideale plek om te vertoeven als je van lekkere dancebeats houdt. Big Room baas Quintino is hier te vinden met collega en vriend Chuckie. Verder draait Tommy Jayden een set met Grimix en Mesto neemt plaats achter de wheels of steel. Dit is nog maar een klein deel van de artiesten. Meer weten? Klik dan hier.


Meer tips over EDM?

Check ook de overige Maandtips en Releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...