Hardcore in april: De tips van Joes Maas

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore in april: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids Joes Maas geeft je tips op het gebied van hardcore in april 2022.

Rob Gee – Nieuwe Release

Zaterdag 8 april

Hardcore veteraan, Rob Gee, brengt binnenkort zijn nieuwste track; ‘1 gabber family’ uit. De track kent een diepe boodschap en omschrijft de carrière van de man achter de grote hit ‘Ecstacy U Got What I Need‘. De centrale boodschap achter de track focust zich met name op het gezamenlijke ‘gabbergevoel’. Iets waar Rob Gee heel veel waarde aan hecht.

Zelf heeft hij in zowat elk genre succesvolle tracks geproduceerd, soms helaas ook iets minder succesvol. Echter is het hierdoor wel een artiest met de rijkste historie binnen de hardcore.

Now you can like Uptempo or some Frenchcore,
Even some Terror, but it’s all Hardcore.
We’re 1 Gabber Family and that’s a fact.

Het nummer zal worden uitgebracht op het label Gee thAng Music, waar Rob Gee ook de rol als labelmanager vervult. Gepaard met de release zal hij ook een officiële videoclip uitbrengen.


Shadowlands Rave – Uprising of The Resistence

Zaterdag 16 april, LAB-1, Eindhoven

Op de zaterdag in het paasweekend vindt een nieuwe editie van Shadowlands Rave plaats. Er staan een aantal heerlijk diverse namen geprogrammeerd die voornamelijk de early/millennium sound vertegenwoordigen. Opvallend is de keuze om Akira toe te voegen aan de line-up, echter is het een gegeven dat ook hij een knalharde set zal draaien!

In de originele programmering stond Frantic Freak ook op de line-up. Helaas kan hij vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Zijn plek is overgenomen door Predator.


PRSPCT XL30

Zaterdag 23 april, Maassilo, Rotterdam

PRSPCT The Mother Of All Raves keert 23 april terug in de heilige Maassilo in Rotterdam. De plek waar ze je de dikste experimentelere hardcore sounds zullen voorschotelen. De line-up is in ieder geval dik in orde. Een aantal namen springt er voor mij gelijk uit; [KRTM], Celsius, Dolphin, Fish & Rice, Manu Le Malin, Panic, Somniac One, The DJ Producer, The Outside Agency, Trasher en Tripped.

Bekijk de gehele line-up en verdere informatie via de eventpage.


30 Years Dance 2 Eden – The Blueprint of Hardcore

Zaterdag 30 april, Central Studios, Utrecht.

Dance 2 Eden treedt opnieuw de Central Studios in met een indrukwekkend nieuw event; 30 Years Dance 2 Eden – The Blueprint of Hardcore. De laatste Ghosttown editie zou oorspronkelijk voor het laatst hebben plaatsgevonden in de Central Studios. Echter zijn de verbouwingsplannen voor de locatie opgeschoven waardoor ze opnieuw deze fijne locatie tot hun beschikking hebben.

Helemaal in het teken van de early hardcore klanken hebben ze een aangename line-up weten te creëeren, waar het tempo alsnog alle kanten mee op kan. Ook het feit dat Partyraiser een early hardcore set draait is het zeker het bezoeken waard.


Meer hardcore tips?

Check hier de eerdere hardcore tips van Joes Maas, inclusief zijn maandelijks ge-update playlist met beste nieuwe hardcore releases. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...

De top 3 hardcore releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....