woensdag, december 6, 2023

Hardcore tips in augustus 2022: deze highlights mag jij niet missen.

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips in augustus 2022: deze highlights mag jij niet missen.

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor augustus 2022.

Play! Festival, 10 years of oldskool madness

7 augustus – Thaborwei, Tirns

Op zondag 7 augustus trekt oldschool hardcore Nederland weer richting het topje van ons land, voor een nieuwe editie van Play! Festival om de 10e verjaardag van het festival te vieren. Verdeeld over 4 areas is er genoeg ruimte voor diverse muziekstijlen zoals oldschool, early hardcore, techno en house.

Op de line-up valt vooral één naam mij erg op, dat is Dano. Na een lange periode van revalideren staat hij eindelijk weer achter de draaitafels. Ook ‘Rude Awakening’, de hard techno/industrial alias van dj Promo is te vinden op de line-up.


Ground Zero Festival 2022 – 15 Years of Darkness

27 augustus – Recreatieterrein Bussloo

Na 2 jaar afwezigheid kan het enige nachtfestival in Nederland weer plaatsvinden. Het laatste weekend van augustus is de vaste datum voor het hardste hardcore festival van Europa. In maar liefst 7 stages zijn alle stijlen van de hardcore gepresenteerd. 

De mainstage wordt dit jaar gehost door Dr. Peacock. Opvallend is de stijl waarin hij gaat draaien, dit is namelijk niet zijn ‘standaard’ set. Dr. Peacock zal zijn donkere kant laten zien en een terror/speedcore set draaien. Om alvast in de stemming te komen maakte hij een warm-up mix.

Buiten het hosten van de mainstage, heeft Dr. Peacock ook de eer om het Anthem te maken. 5 augustus wordt ‘Trip to Egypt (Official Ground Zero 2022 Anthem) uitgebracht. De preview klonk al prima, al mag het nog een stukje sneller. 


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor augustus 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...