dinsdag, december 5, 2023

Hardcore in december: De tips van Joes Maas

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore in december: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids Joes Maas geeft je tips op het gebied van hardcore in december 2021.

Promo & Korsakoff – Nieuwe release

3 december 2021 | Masters of Hardcore

Twee grootheden binnen de millennium hardcore bundelen hun krachten en komen op 3 december met een nieuwe release naar buiten. Zowel Promo als Korsakoff draaien al een tijdje mee binnen de hardere stijlen waardoor we ook veel van ze mogen verwachten.

De track ‘The Sound Flow’ wordt komt uit op het Masters of Hardcore label. Dit label heeft de laatste tijd al een hoop unieke tracks uitgebracht. Zo hebben ze op 29 november de nieuwe track van Angerfist en Tha Playah, genaamd ‘Prophecy’, gereleased.


Thunderdome 2021

11 december 2021 | Thunderdome

Op 11 december zou de legendarische Wizzard eindelijk weer terugkeren in de Jaarbeurs in Utrecht. Helaas kan deze editie vanwege de geldende coronamaatregelen niet plaatsvinden en is de organisatie gedwongen om Thunderdome een jaar te verplaatsen.

Het zou het hoogtepunt van dit jaar zijn waar vele gabbers naar toe leefden. Om de pijn ietwat te verzachten zal Thunderdome op 11 december het anthem, een nieuwe kledinglijn en de nieuwe Thunderdome-compilatie uitbrengen.

Het anthem van de voorgaande editie was niet bij iedereen geliefd, daarom ben ik erg benieuwd naar het anthem van dit jaar. Zelf hoop ik dat Mad Dog of Ophidian de anthemmaker is dit jaar.


Meer hardcore tips

Check hier de eerdere hardcore tips van Joes Maas, inclusief zijn maandelijks ge-update playlist met beste nieuwe hardcore releases. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...