zondag, oktober 1, 2023

Hardcore tips in juli 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips in juli 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor juli 2022.

Ouwe Stijl Is Botergeil

2 juli – Paradiso, Amsterdam

Het is eindelijk weer tijd voor één van de puurste gabberfeesten in de hardcore-scene: Ouwe Stijl Is Botergeil. De organisatie bewijst zich nog maar eens met hun fameuze line-up. Verdeeld over twee zalen, staan de dikste early hardcore én early terror acts. Uniek aan de line-up is het feit dat ze de mannen van de hardstyle-act Deepack hebben weten te strikken. Zij zullen onder hun hardcore alias ‘Frank-E & Mars-L’ Paradiso flink laten trillen.


Karma Outdoor 2022

9 juli – Landsard Beach, Eindhoven

Hardcore tips in juli 2022

De oldschool liefhebbers verwijs ik graag door naar Karma Outdoor. Op 9 juli zullen verschillende hardcore grootmachten aantreden op het evenemententerrein in Eindhoven. Gezien deze editie volledig uitverkocht is, belooft het een geweldige dag te worden. Eén ding is zeker: bij Karma is de sfeer altijd goed!


Dominator Festival 2022 – Hell Of A Ride

15 & 16 juli – E3 strand, Eersel

Hardcore tips in juli 2022

Het grootste hardcore festival is na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer terug in full power. Verdeeld over zeven stages is zowel elk hardcore-genre dik vertegenwoordigd. Er wordt zelfs een uitstapje gemaakt richting de rawstyle. Dit jaar is er ook een primeur: een eigen Dominator-camping mét een pre-party op vrijdag. Dat wil je niet missen!


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor juli 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...