woensdag, december 6, 2023

Hardcore tips in juni 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips in juni 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor juni 2022.

Harmony of Hardcore – 15 years of the ultimate hardcore feeling

4 juni – De Roost, Erp

Zo’n 11 maanden geleden was Par-T (organisatie achter Harmony of Hardcore) een van de weinige met het geluk om een festival te mogen organiseren in de Corona pandemie. In een paar weken tijd wisten ze ‘Harmony of Hardcore presents: LIVE AGAIN! Festival‘ neer te zetten, eindelijk weer een festival wat zo’n 20.000 gabbers al 1,5 jaar moesten missen. Ondanks de beperking op het bezoekersaantal was de sfeer geweldig en heb ik me prima vermaakt op mijn eerste outdoor festival.

Bijna één jaar later kan Harmony of Hardcore dan ein-de-lijk het 15 jarig jubileum vieren op volle kracht! Verdeeld over 16 area’s staan meer dan 100 artiesten klaar om de ‘ultimate hardcore feeling‘ te presenteren voor circa 45.000 bezoekers.


Gabberboot

11 juni – Boompjeskade, Rotterdam

Maar liefst 3 jaar nadat de gabberboot voor het laatst aanmeerde is hij uiteindelijk toch terug. Meerdere geplande edities kwamen helaas te vervallen door de destijds geldende Coronamaatregelen, maar dit keer lijkt het erop dat het gelukkig gewoon door kan gaan.

Voor de ras echte early gabbers is het genieten ten top. De line-up staat gegerandeerd voor het hardste beukwerk binnen de early hardcore- en terror scene. Verder zullen er ook een hoop eigen Madness-Industry Agency artiesten een plaatje draaien, ze zijn in de afgelopen periode namelijk ook een eigen boekingskantoor gestart.


BKJN vs. Partyraiser | Our Resurrection

18 juni – Silverdome, Zoetermeer

De dikste uptempo line-up is deze maand te vinden in Zoetermeer tijdens BKJN vs. Partyraiser. In drie verschillende zalen zullen 45 artiesten hun skills ten toon stellen. Er is een diverse line-up samengesteld met een aantal uitstapjes naar de frenchcore en terror. Ook is er zelfs een hele area ingericht voor het producerende talent op Partyraiser Recordings. BKJN vs. Partyraiser is sinds 2012 een van de langstlopende uptempo concepten en waarborgd constant het eigen motto: Harder Then The Rest! Ook deze editie belooft dus weer veel goeds.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor juni 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...