zaterdag, september 30, 2023

Hardcore in maart: De tips van Joes Maas

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore in maart: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids Joes Maas geeft je tips op het gebied van hardcore in maart 2022.

Multigroove – Rebirth Rave

Zaterdag 5 maart, WesterUnie, Amsterdam

Drie weken nadat Multigroove eindelijk weer de deuren opende van de rave tempel, gelegen aan de Elementenstraat, kan dit keer de Westerunie zich klaarmaken voor een onvervalste Multigroove rave. Benieuwd hoe zo’n rave eruit ziet? Lees het ‘De Nacht Staat Op‘ artikel voor een impressie.

De line-up is dik in orde; zelfs godfather Marc Acardipane is te vinden in de lijst. Buiten de gevestigde Multigroove-legendes is er ook ruimte voor jonger talent als Nicky Moody en Noxa.


Masters of Hardcore – Magnum Opus (25 years)

Zaterdag 26 maart, Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Het nummer één merk binnen de hardcore blies in 2020 25 kaarsjes uit. Dit jaar vieren ze het grootser dan ooit met hun 25 jarig jubileum. De trailer belooft in ieder geval veel goeds en is wellicht de meest indrukwekkende trailer die ik heb mogen zien.

Om hun positie als nummer één merk nog maar eens te verstevigen kent het 25 jarig jubileum maar liefst twee officiële anthems. Beide tracks zijn geproduceerd door Italiaans grootmacht Mad Dog, waarvan het eerste anthem in 2020 al het licht zag. Een aantal dagen geleden bracht Art of Dance (organisatie achter Masters of Hardcore) het nieuws dat Mad Dog ook verantwoordelijk zal zijn voor het officiële 2022 anthem.

De line-up is precies wat we van Masters of Hardcore kunnen verwachten; groots, hard en lekker divers. Het gros van de hardcore stijlen wordt gepresenteerd door de crème de la crème binnen de hard dance. Het is zelfs een van de weinige hardcore events die ook nog eens ruimte maakt voor een rawstyle area. En ook die is heerlijk gevuld!


Meer hardcore tips?

Check hier de eerdere hardcore tips van Joes Maas, inclusief zijn maandelijks ge-update playlist met beste nieuwe hardcore releases. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...