zaterdag, september 30, 2023

Hardcore tips voor mei 2022: de beste highlights van deze maand

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips voor mei 2022: de beste highlights van deze maand

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor mei 2022.

TITANIUM Festival

14 mei – Plas Middelwaard, Vianen

Op zaterdag 14 mei trapt BKJN (Beter Kom Je Niet) het hardcore festivalseizoen af met het eerste volledige hardcore festival van 2022. Verdeeld over 8 stages staan de hardste artiesten klaar om los te barsten op de unieke locatie in Vianen.

Grote namen als Angerfist, Dr Peacock, Partyraiser & Paul Elstak zijn te vinden op de mainstage, maar ook de oude garde en het nieuwe talent zijn prima vertegenwoordigd op de line-up. Bovendien komt zowel bijna elk hardcore genre terug in de programmering. Een extra uniek aspect is de Concrete stage, gehost door Ghosttown. Deze early hardcore area vestigt zich onder het beton van de A2 in de vorm van een ware tunnel rave.

Voor de echte die-hards is er ook een officiële after aangekondigd in Culemborg DS – Party en eventcenter van 23:00 tot 6:00 uur.

>> Event


Play! Festival, Cartoons in Progress: 10 years of oldskool madness!

21 mei – De Heide, Lytsewierrum

Een week later is het tijd voor een van de meest creatieve evenementen binnen de hard dance: Play! Festival. Helemaal in het noorden van het land, in Sneek om precies te zijn, staan de mensen van Play! Events al weken lang de eigen decoratie vorm te geven. Datgene wat Play! Festival juist zo kenmerkt.

Dat de podia uniek zijn, is een ding wat zeker is, maar ook de line-up is dik in orde. Met headliners als: SimStim, Ophidian, Drokz vs. Akira, Unexist & Ruffneck is het gegarandeerd een geslaagde en vooral gezellige editie.

>> Event


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor mei 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...