zondag, oktober 1, 2023

Hardcore tips in september 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips in september 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor september 2022.

Forbidden Island 2022 – The Ultimate Hardcore Holiday

5, 6, 7 & 8 september – Zrce Beach, Kroatië

De ultieme afterparty van het festivalseizoen vind je dit jaar in Kroatië. Maar liefst 4 dagen lang staan de hardste artiesten paraat om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Niet alleen op het strand laat BKJN Kroatië kennis maken met de Nederlandse hardere stijlen, ook organiseren ze een boat– én pool party. Vaste waardes in de BKJN programmering zijn van de partij. De headliners zijn: Dr. Peacock, Partyraiser, Dimitri K én Sefa.


LIKE IT HARDER XXL 2022 – Back To The Future

9 september – Maassilo, Rotterdam

Een concept waar ik zelf enthousiast van word is Back to the Future. Het event staat geheel in het teken van een gouden tijdperk binnen de uptempo & frenchcore scene; 2012 tot 2017.

Tijdens Back to the Future, in de Maassilo, zullen er uitsluitend tracks worden gedraaid uit het bovengenoemde tijdsperk. Dat het concept muzikaal sterk in elkaar zit, is een ding wat zeker is, maar dat kon ook niet anders met zo’n line-up. Persoonlijke aanraders zijn: Vandal!sm vs. Hardbouncer, Chaotic Hostility, Radium, Le Bask én Marcus Decks.


Pandemonium 2022 – Go Hard or Go Home!

24 september – Sporthallen Zuid, Amsterdam

Na bijna 3 jaar stilte kan Pandemonium eindelijk weer plaatsvinden, ondanks tegenwerking van de gemeente Amsterdam. Vanwege een tekort aan inzet bij de gemeente Amsterdam konden zij namelijk geen zekerheid geven over het verstrekken van een vergunning, waardoor Pandemonium noodgedwongen in een kleinere vorm moet plaatsvinden. Dat een organisatie de huidige bezoekers beloont met een gratis Pandemonium-editie vanwege een fout bij de gemeente, heb ik nog nooit eerder gemaakt.

De line-up is gelukkig intact gebleven. Verdeeld over de twee shifts staat de crème de la crème van de early, millennium, frenchcore, uptempo & terror. Ook de locatie is top of the league: Sporthallen Zuid. Wellicht is het een locatie met de rijkste hardcore geschiedenis in Nederland. Een puurder hardcore feest dan Pandemonium, ga je niet vinden.

Er zijn gelukkig nog tickets beschikbaar.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor september 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...