dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeFeaturesMaandtipsHardcore in september: De tips van Joes Maas

Hardcore in september: De tips van Joes Maas

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids Joes Maas geeft je tips op het gebied van hardcore in september 2021.

Phoenix 100

3, 10 en 11 september, Time Out, Gemert

Phoenix 100 is terug! Een jaar geleden lieten ze al zien dat ze onder de scherpe maatregelen toch veilige feesten kunnen aanbieden. Dit jaar gaan ze hier weer mee door. Ondanks dat er, vergeleken met afgelopen jaar, weer meer mogelijk is zullen de Phoenix 100 edities toch opnieuw in de vorm van een zitfeest zijn. Op het moment zijn er drie verschillende edities aangekondigd:

3 september – Major Conspiracy & Friends
10 september – Drokz press Terrorheads
11 september – Early Rave Special

Wat betreft de line-up hebben ze zeker uitgepakt. In de drie reeds aangekondigde feesten zullen grote namen te horen zijn als Cryogenic, Vandal!sm, Juliëx, Drokz, Akira vs Bruhze, The Vizitor, Ruffneck, Promo, Vince en Buzz Fuzz.

- Advertisement -

>> Eventpages


Madness Industry

3 & 10 september, Boompjeskade, Rotterdam

Voor de hardste early hardcore en terror raad ik de evenementen van Madness Industry aan deze maand. Op 3 september staat Gabberboot ’21 gepland. Om 20:30 vaart de boot weg vanaf de Boompjeskade te Rotterdam en is het genieten van de nieuwe stijl binnen de early hardcore. Voorgeschoteld door artiesten als Arjuna, Sequence & Ominous en de Gabber Syndrome.

Een week later is het tijd voor This Is Madness. Tijdens deze editie doen ze er nog een schepje op gezien de line up. Frantic Freak zal maarliefst 6 uur achter de draaitafels staan en de mannen van Art is Anal zullen een live set draaien. Maar ook Syntek, Distorted Dogs, Reeza, en Mordekaiser zijn op de line-up te vinden.


Multigroove | In & Outdoor Rave

18 september, Lofi, Amsterdam

Zaterdag 18 september is het weer tijd voor een onvervalste Multigroove-rave. De locatie Lofi zal in het teken staan van de dikste rave- en oldschook-tracks. De line-up is nog niet aangekondigd, maar kijkend naar de line-up van eerdere Multigroove-edities kan deze niet tegenvallen!

>> Eventpage


PKHS HARD – Uptempo VS Night

18 september, PKHS, Tilburg

Een avond gevuld met de meest unieke versus-setjes binnen de uptempo hardcore! Van 21:30 tot 6:00 zal PKHS in Tilburg totaal worden afgebroken met de meest wrede kicks. Niet alleen de artiesten zijn noemenswaardig, maar ook de opmerkelijke combinatie in de b2b sets. Vooral opvallend is de set van Unproven & The Dark Horror

>> Event


Meer hardcore tips

Check hier de eerdere hardcore tips van Joes Maas, inclusief zijn maandelijks geupdate playlist met beste nieuwe hardcore releases. 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Dance-museum Our House is een kippenvel-kwekende speeltuin rond elektronische muziek-cultuur

Met Our House heeft Nederland een uniek dance-museum van internationale allure gekregen. Mark van Bergen en Erwin Herkelman togen...

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....